Bistro Aha Brasov

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Restaurant, Cafenea
Bucătărie: Europeană, Italiană
Muzică: Lounge
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun:12:00 - 24:00
Mar - Vin:08:00 - 24:00
Sam - Dum:10:00 - 24:00

Informații de contact

Telefon: +40 737 979 340
E-mail:
Adresa: Lucian Blaga nr. 8A, Brasov, Romania

Facilități

Terasă

Descriere:

Restaurant · Coffee shop · Lounge

Un bistro cochet, amenajat pe doua nivele, cu un meniu variat de mâncare, ce pleacă de la mic dejun pana la cine festive.

Dacă îți este dor de gustul copilăriei sau vrei să-l cunoști, te așteptăm.

AhA, dacă vrei să mănânci bine, adică bun și pe săturate, regăsind gusturile copilăriei într-o atmosferă potrivită fiecărui moment al zilei, te așteptam să guști din preparatele noastre pe care bucătarii AhA le pregătesc cu cele mai potrivite ingrediente și în moduri care să te facă să te simți ca acasă.

Timp de zece ani am crescut în mod natural, fără publicitate, reușind să ajungem la un meniu extrem de variat și la un număr impresionant de oaspeți care ne trec pragul. Mulți dintre ei ne-au devenit prieteni și pe aceasta cale le mulțumim și le cerem scuze dacă au existat momente mai puțin plăcute. Vrem să vă asigurăm că facem tot posibilul ca aceste situații să fie cât mai rare, scopul nostru principal fiind mulțumirea oaspeților.

Poți începe dimineața cu un mic dejun, însoțit de un fresh și o cafea acompaniată de o gustoasă brioșă, pe care barmanii AhA le prepară cu multă atenție reușind să facă diferența..

La prânz, te așteptăm cu meniul zilei pe care încercăm să-l gândim cât mai variat, încercând să ne repetăm cât mai puțin posibil. Ținem cont atât de cei care mănâncă carne cât și de cei vegetarieni,astfel încât toți oaspeții să găsească ceva delicios în meniul nostru.

De asemenea, vă așteptăm și seara când atmosfera devine potrivită pentru a consulta lista de vinuri pe care cu multă atenție am alcătuit-o, astfel încat să fie în deplină armonie cu preparatele noastre de bucătărie.

Nu în ultimul rând, vrem să îți atragem atenția că poți să te bucuri pe tot parcursul zilei cât și seara de deserturile noastre delicioase, preparate în fiecare zi după rețete mult căutate și îmbunătățite permanent de bucătarii AhA.

Fiind convinși că singura comparație pe care omul are voie să o facă în viață este între ceea ce a făcut până acum și ceea ce este capabil să facă de acum încolo, astfel, nu avem nici o intenție să ne oprim și promitem oaspeților noștri să-i surprindem plăcut de câte ori ne trec pragul.

Viața reprezintă ceea ce trăiești în moment ce tu ești preocupat să-ți faci alte planuri.

Locul unde iarna simți că ești la munte iar vara ai impresia că ești la mare…

AhA, este mai mult decât un loc unde poți să servești masa, AhA este un loc unde s-au legat extrem de multe prietenii, AhA este un loc din care se pleacă in excursii oferite la tombolele din timpul verii, AhA este un loc în care cineva se gândește permanent la tine, AhA este un loc de întâlnire, AhA este un loc în care respectul are un rol primordial, AhA este un loc în care muzica este la ea acasă, AhA poate crea dependență

AhA, un concept creat din suflet, ambiție și convingerea că se poate mai mult, un local în care oaspeții care-i trec pragul tind să-i devină prieteni.

Prietenii se cresc, nu se primesc.

Te așteptăm și pe tine să ne treci pragul, pentru a te răsfăța așa cum credem noi că trebuie tratat un oaspete,singurul nostru criteriu de evaluare fiind reîntoarcerea ta.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul