Mood Club

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Club
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Vin - Sam:22:00 - 05:00

Informații de contact

Telefon: 0732034472
Adresa: Brașov, Piata Sfatului 14

Descriere:

MOOD a fost conceput de oameni care merg în cluburi, pentru cei care merg la cluburi, având trei trei zone separate cu o sonorizare foarte bună și ocupă o suprafață totală de aprox 1000 metri pătrați.

MOOD cu programele de vineri și sâmbată noaptea prezinta talentul DJ rezident, mixând legendele muzicii cu renume internațional și momente live.

În mod stilistic, trendul este dedicat caselor de ultimă oră și orice altceva care se încadrează în limitele programului din viitor al viitorului

ÎNAINTE ȘI ÎN CONTINUĂ EVOLUȚIE

Una dintre trăsăturile definitorii ale nopții este focalizarea pe seturi mai lungi, cu DJ invitați care să ofere experiențe extinse aproape în fiecare weekend în programul nocturn, invitând frecvent și artiști din întreaga lume sa facă show.

„Sâmbata seara la Mood va fi extrem de imprevizibilă și absolut convingătoare”

MOOD este locul unde sunetele cele mai fresh, cei mai mari DJ și cele mai pasionate mulțimi vin împreună sub un singur acoperiș. Veți găsi o serie de evenimente dedicate aducerii distracției pe cele mai înalte culmi în nopțile de vineri și sâmbătă.

SIMTE energia nouă, proaspătă, alături de nume influente și de admirat din topuri.

SIMTE simte sunetul formelor ce acoperă sala plină de viața. O serie de startere de petreceri cu sunete ridicate apar în mod regulat în timpul nopții, ca tribut pentru cultivarea artiștilor consacrați.

“Mood – un refugiu de vineri și sâmbătă pentru următoarea generație de clubbers.”

“Nopțile de sâmbătă (și dimineața zilei de duminică) din Brașov vor fost schimbate irevocabil din decembrie 2018 datorită notorietății neîntrerupte a clubului.”

„Prezentând muzica de calitate superioară într-o manieră nemaipomenită, cu un decor fantastic Mood a început să găzduiască nopțile de vineri și sâmbătă din Brașov”

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul