Come Back (Piața Sfatului)

Imagini

1 vot

Detalii

Tipul: Cafenea, Patiserie
Bucătărie: Europeană
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Joi:07:30 - 21:00
Vin - Dum:07:30 - 22:00

Informații de contact

Telefon: 0735 444 003
E-mail:
Adresa: Brașov, str. Piața Sfatului, nr. 12

Facilități

Wi-Fi
Terasă

Descriere:

„Come Back” – proiect lansat la Brașov în 2010
O rețea de cafenele în care poți servi peste 20 de sortimente de cafea și ciocolată - espresso, cappuccino, caffe latte, latte machiatto, americano, Frappé, Leonardo Dark sau White în varianta fierbinte sau cu gheață etc. Toate sunt produse marca SCHARF, companie cu sediul central în Austria. Un concept care se adresează oamenilor activi, care preferă să se oprească undeva să mănânce un sandviş cald sau să servească o patiserie proaspătă şi să ia o cafea „to go”, apoi să se întoarcă la birou.
La Come Back Coresi pe lângă produsele de patiserie și deserturi am inclus în ofertă și câteva sortimente de paste făcute în casă, pizza și salate.
Come Back Piața Sfatului este amenajată într-o casă în stil vechi din centrul orașului, cu interior recent renovat și decorat. Atmosfera este una boemă și relaxată, iar la etaj spațiul este intim... În interior se simte mirosul de pizza și foccacia. Și cel de cappuccino. Și spuma de lapte sau ciocolata aromată. Gusturile savuroase și priveliștea spre Tâmpa sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul