Vidraru Bike Challenge

Imagini

Informații

Data: 21 - 23 Iunie 2019

Descriere

Ia startul la a 5-a ediție a concursului de mountain bike, Vidraru Bike Challenge, duminică, 24 iunie 2019. Competiția se desfășoară în munții Făgăraș, cu plecare din zona barajului Vidraru, unde peste 500 de concurenți au luat startul la ediția din 2017.=

Vidraru Bike Challenge este o competiție adresată atât pasionaților de sport si activități de outdoor, cât și cicliștilor de performanță. Pentru al doilea an consecutiv, Vidraru Bike Challenge reprezintă o etapă din Cupa Națională a României de XCM, organizată alături de Federația Română de Ciclism.

Competiția va cuprinde 3 trasee de MTB cu dificultăți diferite, după cum urmează: 34, 52 și 90 km:

Tura lungă – maraton are 90 km și o diferență de nivel de 2400m. Cursa de 90 km reprezintă proba în Cupa Națională a României de XCM.
Traseul mediu, cu o lungime de 52 km și diferență de nivel de 1500m
Tura scurtă, de numai 34 km lungime și 1000m diferență de nivel, cu o coborâre foarte frumoasă în final, este accesibilă celor dornici de o plimbare provocatoare.
Participanții vor beneficia de puncte de hidratare și asistență. Din acest an, competiția propune un nou concept, care să aducă împreună în mijlocul naturii prietenii și familia, într-un spațiu amenajat pentru relaxare și activități și jocuri pentru copii.

Competiția este organizată cu ajutorul partenerilor și sponsorilor, în curs de confirmare: Federația Română de Ciclism, XTB Online Trading, Fitbit, Solaris, Dental City, Conacul Ursului, Spokes, Dor de duca, Ruvix, Montrek, CarpatBike, Moș Ion Roată.

Premiile constau atât în bani, cât și produse oferite de parteneri și sponsori. Mai multe detalii și informații se regăsesc pe www.vidrarumtb.ro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?