Traversare Masiv Piatra Mare

Imagini

Informații

Data: 7 - 9 Ianuarie 2022
Telefon Informații: 0744.792.651
Locul: Masivul Piatra Mare, Piatra Mare, Brasov, Romania

Descriere

Traversare Masiv Piatra Mare
De multe ori mă întreb cum te poți îndrăgosti de munte (aceleasi zone), atât de mult, încât să vezi de fiecare data altceva in momentul in care revii acolo. Alte detalii, alte frumuseți, alte peisaje.
In Munții Piatra Mare, anotimpurile se succed cu măiestrie, încântătoare și pline de farmec, iar iarna este de departe cel mai frumos anotimp simtit acolo .
Străbătând potecile acestui masiv, vei descoperi liniștea deplina a înălțimilor, aerul curat si revigorant, senzația de libertate nesfârșita si priveliștile uluitoare.
Obiective:
- Vârful Piatra Mare (1844 m): cel mai înalt pisc al masivului Piatra Mare. De aici ni se vor deschide peisaje deosebite asupra munților Bucegi, a Masivului Postavaru și a tuturor văilor din jur;
- Canionul Tamina;
- Cabana Piatra Mare situată la altitudinea 1630 m;
- Sirul Stancilor.
Ca sa ne bucuram in siguranta de traseele propuse, in aceasta tura asiguram echipament specific de iarna - rachete de zapada/coltari de trekking, parazapezi.
Evenimentul este destinat adulților.
Transportul dus-intors este asigurat de catre echipa Carpathis.
Pentru mai multe detalii (program, echipament necesar, tarif) nu uitati sa ne trimteti un mesaj pe Messenger Carpathis sau telefon/WhatsUpp 0744.792.651Costel (Lider Montan International, Ghid Montan autorizat – membru activ in Societatea Ghizilor si Liderilor Montani).

http://www.carpathis.ro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?