Tabără de schi de tură – Masivul Postăvarul

Imagini

Informații

Data: 28 - 30 Ianuarie 2022
Locul: Ana Hotels Sport Poiana Braşov, Valea Draga, Poiana Brasov, Brasov, Romania

Descriere

Tabără de schi de tură – Masivul Postăvarul 28-30 Ianuarie 2022
Descoperă schiul de tură!
Hai cu noi să te bucuri de acestă frumoasă activitate într-o zonă montană cu tradiție, Masivul Postăvarul, în compania unei echipe tinere și pline de entuziasm, și îți promitem să-ți arătăm că sportul pe munte nu este doar o activitate oarecare ci este un mod de a fi!
Având în vedere multitudinea de pârtii din Masivul Postăvarul cât și pădurile abrupte ne putem bucura de cadrul perfect atât pentru începători cât și pentru avansați.
După această tabără vei avea o altă perspectivă asupra opțiunilor pe care le ai pe timp de iarnă în acest masiv montan.
BONUS: Dacă vei participa la minim 3 tabere de schi de tură din sezonul 2022) (Postăvaru, Bucegi, Ciucaș și Mădăraș), mergem cu tine o zi la schi la Bâlea, Munții Făgăraș!
Locurile sunt limitate! Înscrie-te acum!

Perioada: 28-30 Ianuarie 2022
Dificultate: Începători/ Intermediari/ Avansați
Cazare: Hotel Poiana 3* din cadrul Ana Hotels, Poiana Brașov – camere duble (la cerere putem rezerva camere single cu un cost suplimentar)

În situația actuală cauzată de pandemie tendința este spre un stil de viață din ce în ce mai sedentară iar noi venim cu o alternativă, pentru ieșirea din stresul cotidian și pentru obținerea unei condiții fizice de invidiat.
Schiul de tură este alternativa mersului pe munte, alergării sau mountain bike-ului pe timp de iarnă.
Tabăra se adresează persoanelor active, care îndrăgesc sportul, natura și muntele și care doresc o activitate pentru sezonul rece.
Dacă participanții vor avea nivel diferit de pregătire, ne vom împărți în două grupuri, după atelierele specifice. Un grup va face un traseu mai lung într-un ritm mai alert, cu accent pe abordarea competițională, iar celălalt grup va face un traseu mai scurt la un ritm mai puțin alert, prioritar fiind ca participanții să se poată bucura de schiul de tură.
Ateliere practice în care se aprofundează noțiunile tehnice și cunoștințele generale, despre schiul de tură, munte, sport și despre un stil de viață sănătos.
Atelier avalanșă.

Contribuția este de 1200 lei și include:
3 zile de activități alături de noi.
cazare 2 nopți la Hotel Poiana 3* din cadrul Ana Hotels
pensiune completă
instructori de schi și ghizi montani specializați
asistență tehnică
work-shopuri specifice
o ședință de masaj sportiv
album foto
Contribuția nu include:
închirierea echipamentului (100 lei/zi echipament complet sau 200 lei/ zi echipament nou de ultimă generație)
transportul până la cazare și înapoi spre casă.

Cu ce rămâi?
3 zile petrecute într-o atmosferă care te va face să revii cu siguranță cu noi.
Noțiuni tehnice, cunoștințe generale, despre schiul de tură, munte, sport și despre un stil sănătos de viață.
Prieteni, asemenea ție, care gândesc la fel și văd lucrurile ca tine, astfel noi spunem că suntem familia Tabere si Circuite, atât echipa cât și grupul de participanți.

Pentru mai multe informații legate de contribuție, înscrieri, program, procedură, măsuri de protecție Covid, accesați următorul link: https://taberesicircuite.ro/inscriere/tabara-de-schi-de-tura-masivul-postavarul-28-30-ianuarie-2022/

https://taberesicircuite.ro/

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?