Red Bull Homerun 2020

Imagini

Informații

Data: 25 Ianuarie 2020, 16:00 Sâmbătă

Descriere

De pe pârtie direct pe ringul de dans!

Pe 25 ianuarie, ia-ți prietenii și vino în Poiana Brașov la cea mai trăsnită coborâre pe schiuri și snowboard din România. Petrecerea o dăm noi. 

Ce este Red Bull Homerun?
The Run - concurs clasic de 'chinese downhill' pentru schiori și snowboarderi. La sfârșitul programului instalațiilor de transport pe cablu, toți participanții iau startul deodată, în stil Le Mans, din vârful muntelui și cine trece primul linia de sosire câștigă!

The Party - o punem de'o petrecere la Club Rossignol, cu toți participanții și prietenii lor, să vedem cât țin și la distracție!

La party stabilim și cine a avut cea mai tare costumație din concurs, pentru care avem un premiu special! Să repetăm: munte + competiție + prieteni + party = Red Bull Homerun. Simplu ca bună ziua!

Etape: Poiana Brașov - 25 ianuarie, 150 de locuri / Predeal - 8 februarie, 100 de locuri
Categorii: Schi Masculin, Schi Feminin, Snowboarding Masculin, Snowboarding Feminin și Costumul la Vale (cea mai trăsnită costumație)
Premii: trofeu, 2 x schi pass pentru o zi în stațiunea-gazdă, și ochelari Red Bull Spect

Ceruiește-ți placa/schiurile, fă-ți genuflexiunile și înscrie-te acum pe redbull.ro/homerun, ca să vezi cât de rapid ești de fapt! Sau 'stilat'. 

Taxa de participare este 50 lei și include: maieu cu număr și bandană personalizate Red Bull Homerun, sticker Red Bull Homerun, o doză de Red Bull, o băutură la after party.

Citește cu atenție Regulamentul Competiției! https://win.gs/2TCq3AR

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?