Promenada Inimilor 2019

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Septembrie 2019, 10:00 Duminică

Descriere

Rotary Club Braşov în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Primăria Brașov, Societatea Română de Cardiologie şi Forumul Naţional de Prevenție, continuă și în 2019 CROSUL INIMILOR în proiectul Promenada Inimilor!
Promenada Inimilor, este deja la a VII a ediţie în Braşov, fiind un proiect pentru întreaga comunitate, indiferent de vârstă sau de condiția fizică, adunând peste 300 de participanţi anual în lupta împotriva bolilor cardiovasculare.
Evenimentul se va desfăşura în 29 septembrie 2019 cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, începând cu ora 10.00 în Parcul Tractorul din Brașov.
Rotary Club Braşov invită întreaga comunitate să alerge pentru sănătatea inimii, să facă mişcare pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, ştiut fiind că sănătatea este în mâinile fiecăruia dintre noi, iar implicarea comunității locale ne ajută să o protejăm!

Așadar, pe 29 septembrie, de Ziua Mondială a Inimii, vă invităm cu mic cu mare la mișcare în Parcul Tractorul din Brașov, începând cu ora 10.00!
După înregistrarea alergătorilor se va da startul pentru cei mici, pe 3 categorii de vârste (clasele 1-3, 4-6 și 7-8), cei mai rapizi alergători fiind premiați cu biciclete, trotinete, rucsacuri, vouchere la film, diplome, medalii și multe alte premii surpriză!!

Vă așteptăm cu drag!!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?