Pedalăm în Ora Pământului

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Martie 2019 Sâmbătă

Descriere

Cu ocazia Orei Pământului, vom pedala pe un traseu ușor prin centrul istoric al Brașovului.
Plecăm la ora 20:30 din fața Bibliotecii Județene Brașov din Livada Poștei și pedalăm pe str. Mureșenilor, str. George Barițiu, Piața Unirii, str. Prundului, Șirul Beethoven, str. George Barițiu, str. Mureșenilor, blvd. Eroilor, Teatrul Dramatic, str. Nicolae Bălcescu, Prefectură, str. Postăvarului, str. Diaconu Coresi și încheiem tura în Piața Sfatului, unde vom asista la mai multe mici evenimente organizate cu această ocazie.
Traseul are 5 kilometri și este unul foarte ușor, putând fi parcurs cu orice tip de bicicletă și de către oricine, indiferent de experiență.
Este recomandat să purtați îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante și să aveți lumini față-spate la bicicletă. De asemenea, rugăm participanții să respecte indicațiile organizatorilor și Codul Rutier.

Traseul: https://www.bikemap.net/en/r/4793377/

Ora Pământului este un eveniment organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are drept scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică, fie ei consumatori individuali sau companii sau instituții publice.
În toată lumea, oamenii, companiile și instituțiile sunt sfătuițe ca timp de o oră să oprească lumina și aparatele electrocasnice neesențiale.
Pe 30 martie 2019, în intervalul 20:30 – 21:30, oameni, companii şi instituții din peste 7000 de orașe, din 180 de țări, vor stinge simbolic lumina timp de o oră și vor aprinde conversația despre biodiversitate, participând la cea mai mare mișcare voluntară de mediu din toate timpurile, Earth Hour (Ora Pământului).
De la an la an, din ce în ce mai multe persoane se alătură acestei mișcări. Dacă în 2007, când a fost organizată prima ediție Earth Hour de WWF, la Sydney (Australia) au luat parte 2 milioane de oameni, în 2018 numărul celor care au participat a trecut de 2 miliarde. Toți doresc să transmită un mesaj clar: avem nevoie de un nou acord pentru oameni și natură, avem nevoie de acţiune pentru a menține nivelul încălzirii globale sub 1,5 C față de era preindustrială. Avem nevoie să oprim pierderea biodiversității.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?