Interact Express

Imagini

Informații

Data: 21 Iunie 2021, 12:00 Luni

Descriere

Obiectivul general al acestui proiect este realizarea unui concurs pentru tinerii cu vârste cuprinse între 14-20 de ani.
Avand ca scop promovarea activităților în aer liber și încurajarea de a face mișcare într-un mod relaxant, în cadrul de poveste al orașului Brașov.
Acest eveniment este un concurs de tip cursă și se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani, apți pentru a face mișcare si dornici de experiențe noi.
ÎNSCRIEREA:
Doritorii se vor putea înscrie online, completând un formular pus la dispoziție aici:
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfg9-yUU.../viewform
Data limită pentru înscrieri este vineri, 11 iunie 2021, in limita celor 72 de locuri disponibile.
Taxa de participare este 60 de lei/echipă, indiferent de numărul membrilor acesteia, iar plata se va putea efectua astfel:
Pe 12 și 13 iunie 2021, în intervalul orar 15:00-19:00, la cafeneaua Shake de pe strada Sfântul Ioan nr. 30, vor fi 2 mebri Interact Brașov, care vor încasa integral taxa de participare (numerar) de la orice participant al concursului.
DESFĂȘURAREA EVENIMENTULUI:
Participanții se vor grupa în echipe alcătuite din 3-6 membri, și vor parcurge un traseu de 8 km alcătuit din 8 check-pointuri, conceput pentru a putea admira frumusețile orasului
Grupele de participanți vor fi împărțite in două intervale orare pentru a evita aglomerația, iar timpul limită va fi de 3 ore.
• 13:00-16:00 - prima serie, alcătuită din până la 6 echipe;
• 15:00-18:00 - a doua serie, compusă din alte maxim 6 echipe.
Fiecare echipă își va alege un lider, care va putea comunica in timpul concursului cu un membru Interact Club Brașov, ce le va răspunde la orice întrebare/nelămurire legată de desfășurarea evenimentului prin intermediul WhatsApp.
Înainte de începerea concursului, fiecare echipă va beneficia de un rucsac ce va conține diverse bunuri sau consumabile primite de la sponsori, un pliant ce va conține regulamentul si o lista de sarcini de îndeplinit pana la finalul competiției.
La finalul concursului, membrii echipelor participante vor primi câte o diplomă de participare, iar locurile 1, 2 și 3 vor fi premiate.
Premiile vor fi acordate în funcție de ordinea parcurgerii în cel mai scurt timp a traseului și îndeplinirea tuturor sarcinilor .
Fiecare serie de participanți (6 grupe) va beneficia de premiile I, II și III.
Premiul I: participanții vor primi vouchere din partea taberei Happy Camps, pentru a participa gratuit intr-o anumită perioadă de organizare a acesteia.
Premiul II: sponsorul Park Aventura Brașov oferă participanților o zi
gratuită în parcul de distracții.
Premiul III: din partea Decathlon, participanții vor beneficia de o
reducere de 30%, în perioada 22 Iunie 2021 - 22 Iulie 2021.
REGULAMENT:
-Fiecare concurent va completa și semna o declarație pe propria răspundere pentru a declara ca este apt din punct de vedere medical pentru a participa la competiție și ca a luat la cunoștință condițiile concursului.
-Este interzisă participarea la eveniment a persoanelor care au asupra lor băuturi alcoolice/ droguri sau care se află sub influența acestora sau a persoanelor care au asupra lor obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale evenimentului.
-Orice ajutor primit de la persoane aflate în afara concursului, duce la descalificarea echipei.
-Este strict interzisă participarea la eveniment cu biciclete, role, trotinete sau orice alt mijloc de deplasare.
Persoanele care vor încălca aceste prevederi vor fi descalificate și îndepărtate din zona evenimentului de către organizatori.
Este permisă participarea la eveniment cu animale de companie.
ECHIPAMENT RECOMANDAT:
Se recomandă participanților să poarte o îmbrăcăminte cât mai lejeră
(ex: echipament de alergare), corespunzătoare condițiilor meteorologice de la ora de desfășurare a evenimentului (inclusiv încălțăminte adecvată).

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?