Drumetie montana Pietrele lui Solomon, Pestera de Lapte, Targul de Craciun BV

Imagini

Informații

Data: 1 Decembrie 2021, 18:00 Miercuri
Preț: 150 lei
Locul: Pietrele lui Solomon, Brasov, Romania

Descriere

Decembrie la Brasov: drumetie montana Pietrele lui Solomon, Pestera de Lapte, Targul de Craciun BV
DETALII SI INSCRIERI CU UN CLICK AICI

Te invitam la o drumetie lejera plus o incursiune la Brasov cu ocazia zilei nationale a Romaniei. E o zi magica, ziua noastra a tuturor. La Brasov lumea se imbraca de sarbatoare iar copiii ies sa vada momentul aprinderii luminitelor de sarbatori si deschiderea Targului de Craciun. Dar pentru ca luminitele se aprind seara, iti propunem inainte o drumetie lejera si foarte interesanta pe taram de legenda. Ai auzit de misterioasa energie telurica de la Pietrele lui Solomon? Dar de mormantul capeteniei dace care se afla tot acolo? Dar de marea cetate a dacilor? Stii ce este laptele de pestera? Vei afla la Pestera de Lapte! Traseul nostru continua spre Poiana Dreser, Poiana lui Stechil, Fantana Dreptatii si vom cobora pe la biserica Sf Treime de pe Tocile exact la timp ca sa prindem momentul magic al luminitelor. Iata o excursie intr-un loc de poveste, plin de legende, peisaje de vis si obiective super-interesante!
Date despre traseu

Plecam dimineata la ora 6 din Piata Unirii, din fata Hotelului Horoscop

Retur in Bucuresti seara in jurul orei 22.30 in functie de conditiile meteo si de starea drumului.

Va rugam sa nu intarziati pentru ca nu asteptam mai mult de 5 minute

Traseul este de dificultate mica, mix de poteca cu drum forestier si asfalt, el implica aproximativ 5 ore (dus-intors din care 2,5 ore coborare) cu pauze de fotografii si de masa. DIFERENTA DE NIVEL 300 m. Peisajul este sublim iar culorile de toamna incredibile! Poate prindem zapada…

Vom avea ocazia sa socializam, sa ascultam legendele strabunilor, sa ne plimbam intr-un peisaj de vis, sa ne facem noi prieteni si sa traim impreuna o experienta unica.

PRETUL INCLUDE:

transport cu microbuz sau autocar clasificat in functie de numarul de persoane inscrise
ghid montan autorizat
PRETUL NU INCLUDE:

mancare
apa
souveniruri
Ia cu tine:

bocanci de munte impermeabili
geaca de iarna, polar
pelerina de ploaie
manusi, caciula
lanterna frontala pt pestera
mancare, batoane energizante
apa
bete de trekking daca folosesti
aparate de filmat/fotografiat
iti recomandam un mic rucsacel pe care sa il porti cu tine usor

 

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?