Brașovul Pedalează la Musica Barcensis 2019

Imagini

Informații

Data: 7 Iulie 2019, 17:30 Duminică

Descriere

Asociația Brașovul Pedalează este și în acest an partener al festivalului Musica Barcensis, eveniment organizat de Fundația Forum ARTE, Biserica Evanghelică CA din România, Parohia Brașov alături de bisericile evanghelice în care au loc concertele.
A 10-a ediție a festivalului debutează cu o tură pe biciclete din Brașov spre Biserica Fortificată din Hărman.
Plecarea are loc duminică, 7 iulie 2019, la ora 16:30, de la fântâna arteziană de la Coresi Shopping Resort. Traseul are 8,5 kilometri și se desfășoară pe drumuri publice. Drept urmare, se vor respecta regulile de circulație. Se va merge pe blvd. 13 Decembrie, se va trece pasarela spre Sânpetru, se intră în localitate și se merge apoi pe Calea Hărmanului până în localitatea Hărman, la biserica fortificată.
Aici, la ora 18:00, este programat un concert susținut de Luiza Zan & Iulian Pavelescu.
Întoarcerea o vom face la o oră stabilită de comun acord, la fața locului.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?