Alergări săptămânale Brașov Marathon

Imagini

Informații

Data: 18 Aprilie 2020 Sâmbătă
Locul:Braşov, Piața Sfatului
Evenimentele trecute
  • 11 Aprilie 2020 Sâmbătă
  • 4 Aprilie 2020 Sâmbătă
  • 28 Martie 2020 Sâmbătă

Descriere

Ne pregătim pentru Brașov Marathon 2020 cu ture de alergare pe potecile din jurul Brașovului. Facem ture lungi sau scurte, pentru toți alergătorii și ne vom antrena pe porțiuni din traseul oficial al evenimentului. Noi vă oferim câte un ghid pentru fiecare tură, lungă sau scurtă și vă așteptăm cu drag la mișcare și voie bună!

Traseul celor două ture va urmări urcarea pe serpentine spre Vârful Tâmpa, apoi va coborî până în Șaua Tâmpei unde se vor despărți cele două ture.

Tura scurtă va coborî pe forestierul spre Răcădău, apoi va urma aleea care înconojară Tâmpa, până la locul știut, aka Tipografia.
Track tură scurtă: https://www.strava.com/activities/2313552894?fbclid=IwAR3CpZCFQDb6Mel2_eEiWdA7Ivv4oyXafa2wUaEceSMaoLr4FYhkqXUwmfI
Tura lungă va fi diversificată de la săptămână la săptămână, și va include bucăți din traseu precum La Iepure, Valea cu Apă, Crucur, La Băncuță, Poiana Stechil.
Exemplu track tură lungă: https://www.strava.com/activities/2185359340?fbclid=IwAR1sSrwKqZ5mh3ljzy6mQqMOP9syVKZyV4i5ptJxxaaoUG78aZtUwIstbEc

Echipament obigatoriu:
- încălțăminte specifică de trail running, foiță de ploaie, bluză cu manecă lungă și pantaloni lungi

Echipament recomandat:
- 250 ml apă, căciulă/buff, mănuși, 2-3 batoane cereale, snowline/bețe (pentru tura lungă), încă un strat în partea superioară.
- gheruțe pentru gheață

La sfârșitul alergării, Tipografia ne așteaptă cu un ceai revigorant.
De menționat că vom organiza jocuri/activități interactive/mini-concursuri în cadrul alergărilor, iar cei mai buni sau cei mai perseverenți vor fi recompensați cu premii/materiale promoționale din partea organizatorilor!

Vă așteptăm cu drag! 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?