Abonamente Corona Brașov pentru sezonul 2022/2023

Imagini

Informații

Data: 14 Septembrie 2022 - 28 Februarie 2023

Descriere

Haide alături de echipa ta de suflet! Jucătoarele Coronei ne promit un sezon presărat cu meciuri frumoase și cu reușite care să aducă Brașovul din nou în prima ligă!

Fii alături de ele și încurajează-le meci de meci! Nimic nu contează mai mult pentru performanța echipei decât dragostea suporterilor! Abonamentele pentru noul sezon - 2022/2023 sunt valabile în competițiile echipei feminine de handbal CSM Corona Brașov, la meciurile de pe teren propriu din Divizia A și Cupa României!
Alege locul preferat hai să le susținem împreună pe fetele noastre!

Prețurile abonamentelor pentru sezonul 2022/2023:

* Tribuna: 135 de lei

*Abonament familie: 200 de lei (pentru doi părinți și doi copii până în 18 ani)

Abonamentele vor fi livrate în format electronic. Dacă se dorește eliberarea unui card de abonament, acesta va fi livrat în urma completării datelor de livrare în formularul de comandă.

Taxa livrării / cardului va fi suportată de client.

Copiii până în 16 ani au acces gratuit la meciurile Coronei Brașov în baza unui bilet gratuit și vor fi însoțiți obligatoriu de un adult. Biletele gratuite pot fi achiziționate înaintea fiecărui meci.

Pensionarii și veteranii de război beneficiază de 50% reducere la bilete.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare gratuită în baza certificatului de handicap.

La comandă se pot achiziționa maxim 4 abonamente de persoană (cu nume și adrese de e-mail diferite). Abonamentele trebuie să fie din aceeași categorie de bilete.

Te așteptăm alături de Corona Brașov!

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?