Spectacolul "Pisici"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Iunie 2019, 19:00 Miercuri

Descriere

PISICI este o producție a Teatrului Municipal Matei Vișniec Suceava, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraș (Fără Zahăr). In Brașov, acest spectacol va avea loc prin angrenarea Kruhnen Musik Halle și Rockstadt într-un parteneriat cu Teatrul Sică Alexandrescu pe scena locației Kruhnen Musik Halle de pe Strada Nicolae Titulescu 2P in data de 12 iunie 2019.

Acces public: 19:00
Spectacol: 20:00 - 21:10

Biletele se pot cumpara numai online de pe iabilet.ro

Va rugam sa veniti din timp pentru a va ocupa locurile preferate si sa puteti sa va cumparati produse de la bar pentru ca in momentul in care piesa incepe si pe parcursul acestuia barul va fi inchis pentru ca toata atentia sa se concentreze pe actul artistic. De asemenea, va rugam ca pe parcursul piesei sa va inchideti telefoanele mobile sau sa le puneti in modul „silent” multumindu-va anticipat pentru acest lucru.

Evenimentul este oferit de KRUHNEN MUSIK HALLE si ROCKSTADT in parteneriat cu TEATRUL SICA ALEXANDRESCU din Brasov si ZILE SI NOPTI Brasov.

Un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici își deapănă poveștile. La început a fost un 'miau', după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.

O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician, un rachet naiv, un câine reîncarnat în pisică, un cuplu cu probleme în căsnicie, și alte personaje pisicești își cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile, în timp ce poveștile lor se întrepătrund, conectându-le într-o țesătură unică.
PISICI , un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr.

Bobo Burlăcianu, cunoscut și apreciat interpret și compozitor român, este cel care semnează regia spectacolului concert Pisici. Învață să cânte la chitară în timpul liceului și face parte din trupa de umor Patrula 0, unde îl cunoaște pe Bobi Dumitraș, viitorul coleg din trupa Fără Zahăr.

În 2001 înfiinţează trupa Fără Zahăr și debutează în cenaclul folk Moldavia. Primul album apare în 2003 și poartă titlul Episodu’ unu: Amenințarea faitonului. Urmează albumele Episodu’ 2 de la Dorohoi și Neamul lui Peneș Curcanul.

În 2004 o cunoaște pe Ada Milea, cu care va colabora în spectacolele-concert Quijote, adaptare după Miguel de Cervantes, Nasul, după N.V. Gogol, și Deliruri, după poeme de Ion Mureșan, reeditat ulterior cu titlul Alcool.

În 2005, Fără Zahăr a câştigat Discul de Aur pentru vânzările primului disc.

În 2007 debutează în calitate de compozitor al muzicii din spectacolul With a Little Help from My Friends de Maria Manolescu, în regia lui Radu Apostol, de la Teatrul Național Iași. Lucrează cu teatre din București, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara. În 2012 înființează formația de rock alternativ The Bread Pits.
Artist, compozitor și umorist, membru al trupei de muzică şi de umor Fără Zahăr, cel care a scris şi versurile celor mai cunoscute piese ale formaţiei, Bobi Dumitraș s-a născut în orașul Dorohoi, județul Botoșani
Simpaticul comediant, care a mai avut apariții în spectacole de stand-up, și-a făcut curaj să se înscrie la iUmor, cunoscuta emisiune de divertisment televizată, după ce a primit încurajările prietenilor.
„Pofta de a face stand-up mi-a venit în timp, când mi-am dat seama că nu toate glumele rimează și aș putea să le prezint și sub această formă, fără instrument muzical”, a povestit Bobi.

La inițiativa lui Bobo, se naște la 3 ianuarie 2001, formația Fără Zahăr. Bobi este cel care-i dă numele.

Regie muzicală: Bobo Burlăcianu
Versuri: Bobi Dumitraș, Bobo Burlăcianu
Scenografie: Bobo Burlăcianu
Ilustrații: Ana Maria Țăranu

Pisicile:
Horia Butnaru
Patronul Blănaru
Andrei, motanul călător
Cristina Florea
Cristina din cuplul Mihai și Cristina
Șoferița nesimțită Mariana
Monica fantomâța
Cătălin Ștefan Mîndru
Dumnezeu
Rachetul Alioșa
Cosmin Panaite
Câinele Vasile
Mihai din cuplul Mihai și Cristina
Supereroul
Clara Popadiuc
Prodanca, baba de la doi
Adolescenta Cami

Durata unui spectacol: 70 de minute

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?