Spectacolul "Păcală în satul lui"

Imagini

Informații

Data: 16 Martie 2022, 17:30 Miercuri
Evenimentele trecute
  • 12 Ianuarie 2022, 17:30 Miercuri
  • 3 Noiembrie 2021, 17:30 Miercuri

Descriere

Sigur îl cunoașteți. Dacă ați privi cu mai multă atenție în jur l-ați recunoaște.
Este înalt...sau poate scund, blond...aaa..nu...șaten sau poate brunet.
E slab...sau poate rotofei, dar cu siguranță are un zâmbet care te molipsește sau chiar te face să râzi în hohote. S-au povestit atâtea despre el încât a devenit cel mai cunoscut dintre noi. Nu-l știți? Nu se poate! Este Păcală! Și dacă până acum nu ați avut ocazia să-l întâlniți, veniți la Teatrul Arlechino unde cu siguranță îl veți regăsi.
Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+.
Noi am întreprins toate demersurile necesare și am luat măsuri pentru asigurarea condițiilor de siguranță pentru spectatori, cât și pentru întreg colectivul artistic și tehnic. În sala de spectacole sunt montate dispozitive de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C care dezinfectează aerul și suprafețele înainte și după fiecare reprezentație.
Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).
Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri, joi și vineri între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.
Vă așteptăm!
 

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?