Spectacolul "Istoria Românilor pe Scurt"

Imagini

Informații

Data: 23 Martie 2023, 20:00 Joi

Descriere

Istoria românilor pe scurt
de Lucian Țion
Regia: Lucian Țion
Distribuția: Bogdan Gontineac, Dragoș Lupău, Silviu Ruști
Păpuși: Florin Suciu și Oana Tămaș
Durata: 96 minute și 4 secunde fix
Recomandat 14+
Dacă nu v-a plăcut istoria la școală, sigur o să vă placă „Istoria românilor pe scurt”! Fotbalul, atletismul și teatrul de păpuși se îmbină cu umor pentru a vizita cele mai controversate pagini din istoria României.
Comedia satirică cu elemente de teatru muzical și teatru de păpuși își propune să acopere, în doar trei personaje, complicata istorie a românilor, lungă de 2000 de ani.
Biletele se pot achiziționa accesând link-ul  https://eventbook.ro/.../bilete-istoria-romanilor-pe...

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?