Spectacolul "Hamlet și noi"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 3 Iulie 2019, 18:30 Miercuri

Descriere

Intrarea la spectacol este GRATUITĂ si se face pe bază de rezervare prin completarea următorului formular: https://forms.gle/PFicJjWagckV1Xye7

HAMLET ȘI NOI este un spectacol - laborator condus de actrița Antoaneta Cojocaru, un proiect artistic inovator și o mișcare culturală în mediul teatral independent din București. Scopul proiectului este atragerea atenției asupra importanței artei și a culturii ca principal catalizator al evoluției societății și conștientizarea potențialului creator.

Este un spectacol itinerant care se joacă în case de patrimoniu și muzee cu scopul de a promova spațiile culturale și arhitectura caselor cu istorie, parte din identitatea României, dar și pentru a trage un semnal de alarmă asupra degradării patrimoniului cultural urban.

Al patrulea spectacol, din a doua serie de spectacole HAMLET ȘI NOI, ajunge la Brașov, la Centrul Cultural Reduta - monument istoric de care este astăzi strâns legată istoria culturală a a orașului Brașov.

Spectacolul HAMLET ȘI NOI în regia Antoanetei Cojocaru este o citire contemporană, cu impact social, a piesei “Hamlet” de W.Shakespeare. Supra-tema piesei urmărește efectele corupției de la individ, grupări sociale, prietenii, iubirii, până asupra unei întregi nații. Spectacolul mizează pe autenticitatea relațiilor și pe implicarea viscerală a actorilor, totul fiind unificat cu ajutorul momentelor coregrafice și a proiecțiilor video menite să evidențieze actualitatea problematicii “a fi sau a nu fi”. Intensitatea trăirilor și a evenimentelor, reprezentante ale unui adevăr universal valabil, sunt amprenta acestei montări, al cărei impact are menirea de a trezi la nivel emoțional conștiința spectatorilor.

Spectacolul va fi însoțit de o expoziție a doi artiști care au îndrăgit spectacolul HAMLET ȘI NOI încă de la primele interacțiuni și au creat lucrări care dezvăluie viziunea lor asupra actului artistic - Florin Bârză și Diana Lemnaru.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?