Spectacolul "Ea și numai ea"

Imagini

Informații

Data: 21 Aprilie 2022, 19:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 20 Aprilie 2022, 19:00 Miercuri
  • 17 Martie 2022, 19:00 Joi
  • 16 Martie 2022, 19:00 Miercuri

Descriere

Piesa ,,Ea și numai” ea a fost selecționată pe lista scurtă a festivalurilor de dramaturgie „Eurasia-2013” și „Liubimovka-2013” și a fost montată în Belarus, Ucraina, Rusia, Lituania, Cehia, Estonia.

Prin traducerea Ralucăi Rădulescu și viziunea regizorului Radu Ghilaș, piesa ajunge pe scena Teatrului „Sică Alexandrescu”, din Brașov, în luna februarie, 2019.

Spectacolul tratează o temă de actualitate: influența tehnologiei, a internetului asupra vieții adolescenților, și nu numai, efectele sale hipnotice și consecințele dureroase ale acestei dependențe. Între o mamă, văduvă și un fiu, adolescent se ridică un zid imens, carămidă cu cărămidă, zi după zi. Nimic nu pare a putea salva comunicarea dintre aceștia și sudarea sentimentelor decât o falsă comunicare, o pretinsă apropiere, pe care mama o creează odată cu un cont obținut cu date false, în încercarea sa de a-l cunoaște mai bine pe copilul căruia nu fusese capabilă sa-i dobândească încrederea în viața reală.

Așa se naște Toffy, un ecou palid de adolescentă, inițial, o forță care schimbă destine, în cele din urmă. Toffy îl atrage pe Kostea (fiul) într-o capcană a necunoscutului, apelând la minciună, perfidie, duplicitate, ipocrizie. Finalul tragic aduce demascarea mamei și sinuciderea fiului dezamăgit, înșelat.

Scenografia: Andreea Felciuc
Regia tehnica: Vasile David, Constantin Bărbulescu
Lumini: Petrică Munteanu, Tudor Smeu, Tudor Damian
Sunet: Ovidiu Grădinar, Aflorei Florin
Sufleur: Marian Cârstea

Preţ bilet:
Preţ unic – 30 lei
Preţ redus – 10 lei

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?