Spectacolul "Dadaca Rebelă"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Februarie 2020, 12:00 Duminică
Evenimentele trecute
  • 16 Februarie 2020, 10:30 Duminică
  • 21 Decembrie 2019, 12:00 Sâmbătă
  • 21 Decembrie 2019, 10:30 Sâmbătă

Descriere

CONSILIUL LOCAL ŞI PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAŞOV
TEATRUL PENTRU COPII ARLECHINO BRAŞOV


Vă invită, duminică 06 OCTOMBRIE, începând cu ora 10.30 și 12.00, la PREMIERA spectacolului "DĂDACA REBELĂ" de TRAIAN SAVINESCU!


Regia – Traian Savinescu
Scenografia – Bajko Attila
Coregrafia – Andreea Duță
Muzica – Cári Tibor


Distribuţia : Eliza Muraru/ Petronela Rujan, Marius Stroe/ Dan Zorilă, Adrian Dobrescu, Alexandru Dobrescu, Anca Badea, Adrian Iuga, Erika Mihaly, Florența Vătavu


<<În lumea teatrului poveşti se nasc în orice clipă. Un suflu doar şi personaje se animă jucând la rândul lor păpuşi. Gata să-şi spună ce-au pe suflet, ele istorisesc în grabă întâmplări mai mult sau mai puţin miraculoase, din care alţii-or trage-nvăţăminte şi foloase.
O casă-ntoarsă pe dos, un tată agitat şi disperat, cu-o droaie de copii, se-ncearcă a fi puse la punct de bone condamnate să înlocuiască lipsa mamei. O ultimă speranţă, în lungul şir de abandonuri şi marea de nelinişti. Matilda. Bona supremă, ciudată de-ţi stă mintea-n loc, dădacă de dădacă, leac amar menit a le veni de hac năbădăioaselor odrasle ale lui Block.
Micii devoratori de bone, Liza, Pete, Jan-Marry (gemenii), cu George-n frunte, îşi află în Matilda adversar neaşteptat, bizar, şi greu şi de mistuit dar şi mai greu de biruit. Pe alte fronturi, alte bătălii: Mătuşa cea bogată dispusă să-i ajute în schimbul unei nepoate are cu tatăl lor, dispute. Ei cu mătuşa, alt război în care şi dădaca se implică. Cu tatăl, lupta îndelungată se va-ncheia … cu-mbrăţişări.
Matilda se dovedeşte-a fi, deşi zurlie şi rebelă, o dăscăliţă fermă dar şi belă. Iar lecţia predată în trei paşi, cu iartă-mă, te rog şi mulţumesc, ajunsă în final, firesc, este cântată-n cor de-armata copiilor … şi chiar, a spectatorilor!>>
Regizor Traian SavinescuSpectacolul va avea loc în sala Teatrului Arlechino Braşov, str. Apollonia Hirscher nr 10, incepand cu ora 10.30 si 12.00. Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete, costul unui bilet este de 20 lei, pentru copii, părinți şi bunici.

Vă așteptăm!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?