Spectacolul "Croitorașul cel viteaz"

Imagini

Informații

Data: 24 Noiembrie 2021, 17:30 Miercuri
Evenimentele trecute
  • 25 Septembrie 2021, 12:30 Sâmbătă
  • 25 Septembrie 2021, 10:30 Sâmbătă

Descriere

Acțiunea piesei se desfășoară într-un ritm deosebit de dinamic, într-un cadru scenografic multicolour și de bun gust, fiind în deplin acord cu întâmplările prin care trece Croitorașul până ce ajunge să se căsătorească cu fiica regelui.
După cum se știe din poveste, datorită faptului că a omorât șapte muște dintr-o lovitură, Croitorașul merge la palat și promite regelui să păzească cetarea. După ce se confruntă cu Vrăjitoarea cea rea, cu Uriașii, dar și cu intrigile de la palat, Croitorașul obține mâna prințesei.
Noi am întreprins toate demersurile necesare și am luat măsuri pentru asigurarea condițiilor de siguranță obligatorii pentru spectatori, cât și pentru întreg colectivul artistic și tehnic. În sala de spectacole sunt montate dispozitive de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C care dezinfectează aerul și suprafețele înainte și după fiecare reprezentație.
Prețul unui bilet per reprezentație este de 20 lei, iar cel al unui spectacol în premieră este de 30 lei. Tarifele sunt unice pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).
De asemenea, vă amintim regulile actualizate și obligatorii:
- numărul maxim admis de persoane în sala de spectacole este de 80
- la intrarea în incinta teatrului se va măsura temperatura fiecărei persoane, va fi pusă la dispoziție soluție pentru dezinfectarea mâinilor și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată), precum și a celor cu o temperatură de peste 37,3 grade Celsius.
- este obligatorie purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a staționării în incintă, astfel încât să acopere complet gura și nasul
- accesul în sală se va face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, acesta nemaifiind permis după începerea reprezentației, biletele pierzându-și valabilitatea.
- casa de bilete se va închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.
- Distanțarea fizică de 1,5 m între participanți este obligatorie și se va face prin păstrarea unui scaun liber între spectatori, iar un adult poate sta lângă maxim 2 minori.
În vederea asigurării măsurilor obligatorii, legiferate, s-a realizat amplasarea locurilor prestabilite în sală cu pachete de unul, două și respectiv trei locuri, această măsură vizând respectarea distanțării obligatorii.
Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri și joi între orele 13:30-17:15, vineri între 13:30-18:00, iar sâmbătă și duminică între orele 09:00-10:15 și 11:00-12:15.
Pentru a putea funcționa în condițiile de siguranță impuse de lege, avem rugămintea să respectați măsurile stabilite , pentru ca întâlnirile noastre în sala de spectacol să continue, fără întreruperi și incidente nedorite!
Vă mulțumim și vă așteptăm!

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?