Spectacolul: "Cenușăreasa"

Imagini

Informații

Data: 9 Aprilie 2022, 10:30 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 28 Noiembrie 2021, 12:30 Duminică
  • 28 Noiembrie 2021, 10:30 Duminică

Descriere

„De noi depinde să facem din viaţa noastră…..o poveste. Trecem zilnic pe lângă prinţi şi prinţese, pe lângă zâne şi peştişori de aur care ne pot îndeplini dorinţele. Dar nu-i vedem . Doar atunci când credem cu toată fiinţa noastră că dorinţele noastre se pot îndeplini, dar nu asteptăm, ci luptăm pentru ele, cu fruntea sus şi zâmbetul pe buze, doar atunci apare peştişorul de aur sau Zâna din poveşti”. Acestea sunt cuvintele zânei din povestea noastră. Cu această „filozofie” ar trebui să plece din sala de spectacol părinţii şi implicit copiii lor.
Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 3+.
În sala de spectacole sunt montate dispozitive de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C care dezinfectează aerul și suprafețele înainte de spectacol.
Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).
Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri, joi și vineri între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.
Vă așteptăm!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?