Spectacolul "Cei trei purcelusi"

Imagini

Informații

Data: 17 Martie 2024, 10:00 Duminică
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Spectacolul "Cei trei purcelusi"
Începutul evenimentului:17 Martie 2024, 10:00

Descriere

Cine nu cunoaște, oare, renumita poveste a celor trei purceluși buclucași?

Cu siguranță ați auzit-o de nenumărate ori. Însă, nici nu încape îndoială că ar fi mult mai captivant să fiți, chiar voi, parte din poveste și să îi ajutați să-și construiască, fiecare, căsuța lui. Și, până la urmă, de ce nu, să îl ajutați chiar și pe lup să sufle peste căsuțe și să vedeți care este cea mai rezistentă?

Așa veți fi părtași la o lecție pe care o vor primi cei trei, lecție din care, și ei și voi, veți învăța că unde-s mulți puterea crește și, totodată, că graba strică treaba.

Vă invităm la o poveste plină de pilde, pe cât de instructivă, pe atât de amuzantă.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?