Spectacolul: "Albă ca zăpada și cei șapte pitici" - PREMIERĂ

Imagini

Informații

Data: 5 Decembrie 2021, 12:30 Duminică
Evenimentele trecute
  • 5 Decembrie 2021, 10:30 Duminică

Descriere

Avem plăcerea de a vă invita la premiera spectacolului „Albă ca zăpada și cei șapte pitici” ce va avea loc duminică, 05 decembrie, de la orele 10.30 și 12.30.
Regia este semnată de Viorel Vârlan, scenografia și costume - Viorica Ceban, muzica - Ramona Cojocaru și Dan Spînu.
Din distribuție fac parte actorii: Erika Mihaly, Alexandru Dobrescu, Eliza Muraru, Petronela Rujan, Marius Stroe, Dan Zorilă, Anca Badea și Cecilia Negru.
Despre acest spectacol, regizorul Viorel Vârlan povestește:
„Povestea este probabil cea mai cunoscută din lume. Și ca orice poveste are doza ei de răutate și cruzime. Cum ar putea altfel copiii noștri să distingă și să aleagă între bine și rău, între frumos și urât. Oglinda fermecată surprinde esența spectacolului: „Răutatea urâțește. E otrava ce nu vindecă.” Dar, în aceeași măsură, povestea are doza ei de înțelepciune și de frumos. Binele învinge întotdeauna răul.
Ies în parc cu nepoțelul meu Matei. Intră în căsuțele de joacă și se joacă ore întregi cu tot ce populează lumea căsuței. Așa s-a născut căsuța din copac. Căsuța celor șapte pitici care se împrietenesc cu Albă-ca-zăpada.”
Prețul unui bilet pentru un spectacol în premieră este de 30 lei și poate fi achiziționat online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului: miercuri, joi și vineri între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.
Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+ și are o durată de 50 minute.
În condiţiile epidemiologice actuale și în conformitate cu legislația în vigoare, accesul persoanelor în instituție este permis exclusiv în baza certificatului verde. De asemenea, este permisă participarea la spectacol numai persoanelor care se află în una dintre următoarele situaţii:
a) sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
b) se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Sunt exceptate de la aceste reguli persoanele care au vârsta mai mică sau egală cu 12.
Noi am întreprins toate demersurile necesare și am luat măsuri pentru asigurarea condițiilor de siguranță obligatorii pentru spectatori, cât și pentru întreg colectivul artistic și tehnic. În sala de spectacole sunt montate dispozitive de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C care dezinfectează aerul și suprafețele înainte și după fiecare reprezentație.
De asemenea, vă amintim regulile actualizate și obligatorii:
- este permisă participarea publicului până la maximum 30% din capacitatea sălii
- la intrarea în incinta teatrului se va măsura temperatura fiecărei persoane, va fi pusă la dispoziție soluție pentru dezinfectarea mâinilor și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată), precum și a celor cu o temperatură de peste 37,3 grade Celsius.
- este obligatorie purtarea măștii de protecție pe întreaga durată a staționării în incintă, astfel încât să acopere complet gura și nasul
- accesul în sală se poate face cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, acesta nemaifiind permis după începerea reprezentației, biletele pierzându-și valabilitatea.
- Distanțarea fizică de 1,5 m între participanți este obligatorie și se va face prin păstrarea unui scaun liber între spectatori, iar un adult poate sta lângă maxim 2 minori.
În vederea asigurării măsurilor obligatorii, legiferate, s-a realizat amplasarea locurilor prestabilite în sală cu pachete de unul, două și respectiv trei locuri, această măsură vizând respectarea distanțării obligatorii.
Pentru a putea funcționa în condițiile de siguranță impuse de lege, avem rugămintea să respectați măsurile stabilite, pentru ca întâlnirile noastre în sala de spectacol să continue, fără întreruperi și incidente nedorite!
Vă mulțumim și vă așteptăm!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?