Spectacolul "Alarma in padurea iepurasului de Paste"

Imagini

Informații

Data: 14 Aprilie 2024, 10:00 Duminică
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Spectacolul "Alarma in padurea iepurasului de Paste"
Începutul evenimentului:14 Aprilie 2024, 10:00

Descriere

Ce poate fi mai comic decât aventurile unor animalute haioase si puse pe șotii care au o misiune importantă de îndeplinit in asteptarea Pastelui?

Asadar, trei iepurasi, un urs, un lup și o vulpe sunt cei care, în încercarea lor de a traversa pamantul pentru a ajunge la batranul iepuras din Padurea Fermecata pentru a-i duce dulciuri si ouă colorate pentru copii, vor trece printr-o serie de peripeții care mai de care mai amuzante.

Vor canta si vor dansa în drumul lor pentru a face ca misiunea sa fie cat mai ușoară, deși ... între noi fie vorba ... datorită lupului buclucas, nu va fi deloc asa. O vor duce oare la bun sfarsit? Ramane de vazut ... Poate doar daca îi veți ajuta si voi...

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?