Spectacolul "Agatha Christie: Și din 10 n-a mai rămas niciunul"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Mai 2020, 20:00 Miercuri

Descriere

Dragi spectatori, am primit aviz negativ de la DSP Brasov.
Este o situatie de forta majora in care spectacolul Si Din 10 N -a Mai Ramas Niciunul programat astazi la Teatrul Sica Alexandrescu nu se poate sustine si a fost reprogramat pentru data de 27 mai la ora 20:00.
Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea.

Va multumim pentru intelegere.
Echipa Teatrului Avangardia
Capodopera reginei literaturii politiste, Agatha Christie - 10 Negri Mititei se joacă pe 10 Martie la Brașov!
*****
Distributie de exceptie:
DR. ARMSTRONG – Cristi Iacob
GENERALUL MACKENZIE – Ion Haiduc
SIR LAWRENCE WARGRAVE – Alexandru Conovaru
VERA CLAYTHORNE – Ioana Marcoiu
PHILIP LOMBARD – Serban Gomoi
ANTHONY MARSTON – Dani Ionescu
WILLIAM BLORE – Victor Bucur
EMILY BRENT – Camelia Pintilie
Mr. ROGERS – Andrei Mateiu
Mrs. ROGERS - Ioana Barbu
VOCE - Serban Pavlu

VICTIME SAU CRIMINALI?
10 persoane izolate pe Insula Soldatului. Victime sau criminali? Un mister de rezolvat pentru spectatorii piesei ”Si din 10 n-a mai ramas niciunul”, o noua versiune actualizata a celei mai faimoase povesti imaginate de Agatha Christie.
Autoarea dezvaluie duplicitatea moralei victoriene și ne arata, prin intermediul unui rafinat simț al umorului și al unui macabru scenariu criminal, defectele ascunse ale fiecărui personaj. Iar spectatorii nu vor înceta să se întrebe cine ar putea fi ucigașul.

Traieste in direct fiorii si emotiile pe care numai intriga celei mai celebre povesti de mistere din toate timpurile poate sa ti le dea!
*****
Teatrul Avangardia a obținut drepturile, in exclusivitate pentru Romania, pentru a produce live pe scena cea mai citita si vanduta opera a Agathei Christie – “Si din 10 n-a mai ramas niciunul” (cunoscuta in Romania in special sub denumirea, acum interzisa la nivel mondial, 10 negri mititei).

Spectacolul este unul special din toate punctele de vedere:

- Regia semnata de RICARD REGUANT, unul dintre regizorii cei mai apreciați de catre nepotul Agathei Christie, Mathew Prichard si primul regizor din lume caruia i s-a dat dreptul sa folosească finalul original scris de Agatha Christie pentru aceasta poveste, care este cu totul diferit fata de cel din versiunea finala din 1943 a piesei.
- Povestea a fost scrisa initial sub forma unui roman (care este cel mai cunoscut si cel mai vandut roman mystery din toate timpurile – peste 100 de milioane de exemplare vandute) de catre Agatha Christie (numita de catre Guinness Book of World Records drept cel mai vandut scriitor din toate timpurile alaturi de William Shakespeare). Ea a fost atat de multumita de rezultat incat a adaptat-o ea insasi la formatul de piesa de teatru, deoarece era atat de incantata de opera sa incat a vrut ca nimeni sa nu se mai atinga de ea. In versiunea pentru scena autoarea a schimbat mai multe elemente, fata de versiunea din roman.

- Ilustratia muzicala a spectacolului – a fost compusa special pentru aceasta montare, pentru a evidentia intriga si suspansul, de catre renumitul compozitor catalan PEP SALA
- Elemente spectaculoase prin efectele speciale imaginate de o echipa de tehnicieni din Italia
- Distributie de exceptie
- Traducerea in limba romana a fost realizata de Irina Margareta Nistor
- Inregistrarea melodiei "Si din 10 n-a mai ramas niciunul" a fost realizata in Romania de Xenti Runceanu impreuna cu Adina Raducan.

Hai sa vezi un spectacol deosebit!!!
La Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov.

Biletele pot fi achizitionate si de la:
- Sala Patria – Casierie
- De la magazinele partenere Bilet.ro din Brașov (De asemenea, din aceste magazine pot fi ridicate si rezervarile efectuate online pe site-ul bilet.ro)
- Coresi Mall – Agentia Der Tour
- Piata Sfatului – Agentia Der Tour
- Calea Bucuresti nr. 79 – Agentia Der Tour


* Atentie: spectacolul contine sunet de impuscaturi!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?