"Povești de adormit adulții"

Imagini

Informații

Data: 21 Octombrie 2022, 19:30 Vineri
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:"Povești de adormit adulții"
Începutul evenimentului:21 Octombrie 2022, 19:30

Descriere

„Povești de adormit adulții” - un proiect de stand-up melody plin de umor, miere, sare și piper în bucate alese și culese, într-un scenariu născocit de Iulia Bădulescu și armonizat cu abnegație, corzi, zorzoane și fasoane de Dana Florian și Elena Leana Albu.
Fat Frumos, imparatii si fetele lor, Muma Padurii, Zmeul si alte personaje care ne-au bucurat copilaria, inca traiesc printre noi! Ce mai fac ei in zilele noastre, veti afla de la cele trei artiste fanteziste, care prin cantece si vorbe nastrusnice, pasesc neinfricate in poveste, spre a-i ademeni in lumina reflectoarelor.
Spirit ludic „iremediabil” si inepuizabil, jurnalista si cantautoarea Iulia Badulescu da viata povestilor sale cu un condei ironic si de multe ori autoironic, avand totdeauna un mesaj bine inspirat si profund, ce lasa observatorului un zambet un pic mai amar in coltul gurii. Are atitudine si „feng-shui”, asa ca... pregatiti-va sa fiti surprinsi!
Dana Florian, compozitoare, instrumentista, cantareata si textiera, este indragita de public atat pentru vocea sa „jazzy” cu o multitudine de nuante, cat si pentru versurile cu substrat si umor fin. Cu doua albume la activ - „Natural” (2019) si „Ea stie” (2021) - Dana confirma un stil artistic nonconformist si o maniera scenica dezinvolta, plina de farmec si energie.
Absolventa a Conservatorului bucurestean, Elena Leana Albu este o muziciana carismatica, violonista de exceptie, cantareata, pianista, chitarista, compozitoare, creatoare de poezie si proza si din ce in ce mai mult, actrita - altfel spus, o artista completa si complexa, o prezenta garantat cuceritoare la fiecare aparitie pe scena.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?