"Monoloagele Vaginului" dupa Eve Ensler cu Diana Giubernea, regia Mona Gavrilas

Imagini

Informații

Data: 23 Februarie 2024, 19:00 Vineri
Evenimentele trecute
  • 8 Decembrie 2023, 19:00 Vineri

Descriere

Galeria de Arta Ora0 te invita la ”Monoloagele Vaginului” dupa Eve Ensler cu Diana Giubernea, regia Mona Gavrilas.
Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilas a starnit interesul publicului din toata tara care a vrut sa-l vada si sa-l revada. Aceasta adaptare romaneasca a unui text american celebru si controversat la vremea aparitiei sale, are cateva atuuri: subiectul abordat – universul feminin cu emotiile si trairile specifice, viziunea regizorala care nu se bazeaza pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul care devine parte integranta in spectacol si, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinueaza ca o serpoaica, reusind sa isi schimbe identitatea, sa calatoreasca in timp si in spatiu, impreuna cu toti cei din sala.
Nimeni nu pleaca indiferent de la spectacol, nimeni nu pleca la fel. Pe parcursul unei ore, barbati si femei se dezbraca de prejudecati.
Textul a fost tradus in 40 de limbi si jucat in peste 50 de tari, starnind un adevarat fenomen mondial, un manifest care a generat miscarea mondiala impotriva violentei asupra femeilor. Textul lui Eve Ensler a devenit o provocare pentru actrite si regizori totodata.
Spectacolul ”Monoloagele Vaginului” are cronici apreciative si un premiu in cadrul Festivalului International al Teatrului de Studio, iar Diana Giubernea – premiul pentru cea mai buna actrita.
Mentiuni:
- Peste 350 de reprezentatii in Bucuresti si in tara.
- Turnee in tara - Brasov , Timisoara , Arad , Sighetu Marmatiei, Constanta, Galati, Braila, Iasi, Rosia Montana , Pitesti , Bacau, Costinesti , Sibiu etc
- Participari la Festivaluri Internationale de Teatru. Cronici foarte bune
- Personalitati care s-au bucurat de spectacol : Ileana Lucaciu,Valeriu Moisescu, Ecaterina Oproiu, Magdalena Boiangiu, Marilena Tepus, Alice Geogescu si alti cronicari din tara
- Ileana LUCACIU: " Regizoarea Mona Gavrilas si actrita Diana Giubernea, cu mult curaj urmeaza calea afirmarii in teatrul independent. "
- Magdalena BOIANGIU: "Monoloagele Vaginului,celebra piesa a scriitoarei americane Eve Ensler, face sali pline la Teatrul Nottara din capitala."
- Un spectacol de teatru rafinat pentru toti cei care apreciaza bunul simt pe scena
- Un spectacol emotionant , de calitate, cu un umor fin
- Durata: 1h 10 minute fara pauza
Support: 40 lei
Va asteptam!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?