Elefănțelul curios - FITC-ACP 2022

Imagini

Informații

Data: 4 Iunie 2022, 10:30 Sâmbătă

Descriere

„Cine? Ce? Unde? Cum? De ce?”
Câte întrebări ale celor mici, ce vin, aparent deloc întâmplător, în momente nepotrivite și dau, câteodată, naștere unor reacții de nemulțumire sau chiar iritare?
Pentru că, într-adevăr, este chiar greu să fii mic și mereu avid de informație. Însă, un cangur supărat, girafa extrem de preocupată de găsirea fructelor, o zebră narcisistă sau un tigru răgușit nu vor reuși să-l determine pe micul nostru elefănțel, spre lauda lui, să renunțe la a pune întrebări și a-și atinge scopul. Din fericire, ca în orice poveste, atunci când elefănțelul ajunge într-o situție critică, în urma curiozității excesive, există prieteni care sar în ajutorul său.
Ca temă principală, spectacolul Elefănțelul Curios abordează tema comunicării, temă sensibilă în relația copil – adult. Elefănțelul parcurge un drum inițiatic, o cale a cunoașterii presărată cu întâlniri conjuncturale, experiențe ce au darul de a completa setea de informație a simpaticului personaj. Hotărârea pe care o manifestă Elefănțelul în atingerea scopului este de admirat și trebuie privită cu seriozitate, indiferent de vârsta persoanei ce și-o asumă.
Spectacolul are o durată de 50 minute și se adresează copiilor cu vârsta minimă de 3 ani.
În distribuție: Ramona Păuc, Andrei Ciugulea, Valeria Tăban/Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru, Cosmin Cosma
Regia: Aurelian Iorga
Scenografia: Mariana Brudiu
Prețul unui bilet este de 23 de lei și se poate achiziționa de la casieria teatrului, înainte de reprezentație din incinta Centrului Cultural Reduta sau accesând linkul următor:
Vă așteptăm!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?