Eine Kleine Nachtmusik - Perform(d)ance 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Octombrie 2019, 19:00 Duminică

Descriere

''…Mozart pe drum de seară…"

Un spectacol de dans-teatru bazat pe poemele scrise de Gigi Căciuleanu şi muzica lui W.A Mozart, cu un titlu care sugerează un eveniment intim, spontan, deslușindu-se doar în prezent, sub ochii celor care privesc.

Lari Giorgescu este protagonistul acestui one-man show, în care dezvăluie printr-un joc de roluri trecerea de la o ipostază la alta cu un melanj de dans, poezie și actorie.
Mișcările dinamice dar totuși fluide împreună cu muzica lui Mozart și modul în care poemele sunt rostite, întregesc un performance puternic, o metaforă a „singurătăţii creatorului de cursă lungă”.

Acest spectacol este un joc de roluri : poet, personaj, dansator, jongler, dar și Om–Artist, Artist–Om, fără vârstă, Veşnic-Copil, Bătrân-Filozof-Înţelept, Alchimist, toate fiind înfățișate și experimentate de Lari Giorgescu, într-un ritm alert cu un amestec inimitabil de arte și stiluri.

De: Gigi Caciuleanu
Cu: Lari Giorgescu
Muzica: W.A. Mozart
Texte: Gigi Căciuleanu şi un fragment de scenariu original de Comedia Dell’Arte aparţinând lui W.A. Mozart
Scenografie : Vladimir Turturica
Light Design : Dragoș Mărgineanu
O coproducţie: unteatru, ARTPRODUCTION FOUNDATION & GIGI CĂCIULEANU ROMANIA DANCE COMPANY
Spectacol finanțat de AFCN

A treia ediție "Perform(d)ance - zilele dansului contemporan la Brașov" aduce pe scenă performeri care creează un spectacol complet, îmbinând limbajul corporal cu discursul vorbit, muzica și arta multimedia, întregind tot conceptul evenimentului perform(d)ance: momentul în care dansul se transformă în performance, exprimând emoții, sentimente și trăiri prin mijloace auditive și vizuale

Vă invităm și anul acesta să experimentați alături de noi dansul contemporan!

Bilete -> 15 lei
Disponibile pe https://www.bilete.ro/zilele-dansului-contemporan-la-brasov-eine-kleine-nachtmusik/ și înainte de fiecare spectacol la Centrul Cultural Reduta.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?