Alice în Țara Crăciunului - AMIAS Small School

Imagini

Informații

Data: 19 Decembrie 2021, 18:00 Duminică
Preț: Intrare liberă

Descriere

Piticii AMIAS revin pe scenă! In 19 Decembrie 2021, ora 18.00, spectacolul de teatru jucat de copiii AMIAS Small School - Alice în țara Crăciunului - ajunge la Centrul Cultural „Reduta”, Brașov.
Intrarea este LIBERĂ.
In prag de sărbători, sunteti invitați să faceți parte dintr-o lume magică cu fetițe și băieți, regine, iepuri, bursuci și pălărieri simpatici. Cu bucurie vă anunțăm că împreună cu mentorul lor, Lajos Kristof, trupa de teatru AMIAS a pus la cale o nouă călătorie în universul emoțiilor profunde.
“ Este o bucurie pentru noi să începem sărbătorile împreună, aici la Brașov. Spectacolul - Alice în țara Crăciunului – este cadoul nostrum, cadoul AMIAS pentru toti copiii din zonă. Veți râde cu poftă, iar bucuria pe care piticii mei o trăiesc pe scenă este recompensa pentru ultimele luni în care s-au pregătit intens. Abia așteptăm să vă cunoaștem! Să fie magie! “, Lajos Kristof, fondator AMIAS.
Pe scena Centrului Cultural “Reduta” vor urca 21 de copii, cu abilitati inalte, intre 5-12 ani. Aici, în lumea personajelor de teatru, copiii uită de neajunsuri și învață cât de frumoasă este lecția Generozității. Să joci pentru copii, copil fiind!
“O seară magică dăruită de niște copii care au asupra lor aură de magicieni. Sunt 21 de copii foarte dotati, copii cu abilități înalte, copii care fac parte din AMIAS Small School. Sub sloganul nostru ~Reduta pentru toți~, suntem onorați, ca după ce piesa Alice în țara Crăciunului“ a fost prezentată pe scena Operei Naționale București, să fim și noi gazde pentru această frumoasă piesă și această frumoasă poveste!”, Adrian Vălușescu, director Centrul Cultural „Reduta”.
Spectacolul AMIAS Small School este o adaptare după celebrul roman, Alice în țara minunilor, scris de Lewis Carroll în 1865. Alice în țara Crăciunului se joacă în 19 Decembrie 2021, ora 18.00, la Centrul Cultural “Reduta”, Brașov.
Intrarea este LIBERĂ.
Turnelul de teatru AMIAS Small School este sustinut de Fundatia Mereu Aproape.
Parteneri MEDIA: Antena 1, Grupul Iubim Brasovul, RockFM, BeLiveIt.ro, Eventya, Metropola Brasov, UndeMergem.ro, BrasovFM, MagicFM, LaPasPrinBrasov.ro, NewsBV.ro, Radio Romania Brasov FM, Televiziunea Iubim Brasovul, ZilesiNopti.ro

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?