Zammorian

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 Iunie 2019, 17:00 Joi

Descriere

Zammorian — The Theory of Absence: un show imersiv de lumină și sunet în Rockstadt

Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.
Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Zammorian este un grup post-psychedelic / progressive post-rock, format în București de către 6 artiști, designeri și arhitecți. Muzica este bazată pe un univers narativ în care se tratează, prin povești inter-legate, teme despre natura existenței și a locului omenirii în aceasta. Grupul colaborează cu Awkwarizmi, VJ-ul enigmatic care generează live proiecțiile din cadrul concertelor imersive ale sextetului. www.zammorian.com

Zazen/Kraftmark este un label fondat în București la sfârșitul anului 2013, de către un grup de creatori multidisciplinari. Statement-ul principal, conform manifesto-ului, este de a da formă conceptelor și a transcende normele de creație, prin gândire neconvențională și proiecte colaborative. Printre proiectele grupului se numără Zammorian, Electrons in Slow Motion și Festivalul Internațional de Film Cinepolitica. www.zazenkraftmark.com

Pe 13 iunie, în Rockstadt, pentru prima dată în Brașov, Zammorian prezintă albumul The Theory of Absence [Pt. I], în cadrul unui show imersiv cu proiecții live de Awkwarizmi. Concertul va fi compus din două segmente cu intermisiune, cuprinzând integral Partea I și extrase de pe Partea a II-a.
Din 2014 Zammorian creează un univers narativ pe care îl ilustrează printr-un limbaj muzical și vizual distinct. Compozițiile lor sunt instrumentale și stilistic sunt considerate post-rock, cu influențe de rock psihedelic și progresiv. Acestea au format, din 2015 până în prezent, baza unei serii de concerte însoțite de proiecțiile generate live de către Awkwarizmi, misteriosul VJ cu care sextetul colaborează.

Primul album, The Theory of Absence, este o antologie conceptuală formată din mai multe segmente care ilustrează câte un capitol din istoria lumii scrise de ei. Aceasta se întinde pe câteva secole în viitorul omenirii și povestește despre momente din viețile unor personaje care, fără să știe de la început, vor modifica fundamental evoluția speciei, relevând prin pașii lor câte puțin din locul acesteia în Univers. Aceste povești sunt disponibile în serie limitată pe formatul fizic al albumului, urmând să fie publicate sub formă de carte odată cu lansarea Părții a II-a.

Primul capitol, The Dark Sky Paradox , vorbește despre Nicholas, un tânăr născut pe Iona, o planetă din jurul stelei Tau Ceti. El este o fire profund nesigură pe sine care dorește să dovedească celorlalți și, fără să știe, lui însuși, că este vrednic. În momentul în care supraviețuirea multor oameni depinde de un mesaj, el este cel care se oferă să îl transmită. De-a lungul drumului ajunge să-și descopere conturul sinelui. Acest segment conține piesa Nebula Pass, o călătorie sonică de 15 minute.

Al doilea capitol de pe The Theory of Absence [Pt. I] este Batbayar . Pe planeta Wolf, un trib care a ales de secole să trăiască auster în stepă cere un ritual de pasaj celor care doresc să intre în rândul bărbaților. Acesta implică un drum în pustietate, cu scopul de a descifra limbajul ascuns al stelelor. Numai astfel își pot găsi drumul înapoi spre casă. Povestea îl urmărește pe Batbayar făcând acest ritual. Ceea ce găsește la capătul puterilor este mult mai mult decât se aștepta, trăind o epifanie care va schimba fundamental viitorul omenirii. „Shapes”, piesa ce închide acest segment, a fost lansată împreună cu videoclipul oficial pe 18 aprilie și poate fi găsită pe canalul de YouTube al Zammorian.

Piesa epilog a acestei prime părți de album este Precession , care ilustrează ciclicitatea acțiunilor și a Universului, tratând teme abstracte de dualitate.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?