Traumer

Imagini

Informații

Data: 25 Noiembrie 2023, 22:00 Sâmbătă

Descriere

Traumer, unul dintre cei mai indragiti DJ și producători din scenă muzicii electronice, revine în Brașov la Kruhnen Musik Halle pe data de 25 noiembrie.
Cu o carieră muzicală impresionantă și recunoaștere la nivel global, Traumer cunoscut și sub numele său real Romain Reynaud o sa cucerească inimile tuturor celor prezenți prin ritmurile sale hipnotizante.
Pregătește-te să fii martorul unei nopți pline de magie muzicală și să dansezi în stilul inconfundabil creat de Traumer.
Bilete: (in curand online)
primele 100 de bilete - 50 lei
urmatoarele 150 de bilete - 60 lei
ultimele bilete - 70 lei
Open door: 22:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este STRICT INTERZIS
Prezentarea actului de identitate în orginial este o condiție obligatorie.
Rezervările la mese în avans se pot face trimitand un mesaj pe whatsapp la numarul 0799 958 537 pana cel tarziu la ora 19:00 in ziua evenimentului. Va rugam sa ne comunicati un nume și de un număr exact de persoane. Rezervarea este valabila pana la ora 24:00, dupa aceasta ora rezervarea isi pierde valabilitatea!
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei/persoană pentru care primiți un card consumabil, cost care se achita la ridicarea cardului. Pentru emiterea cardului consumabil se plătește o garanție de 10 lei/card, suma care se ramburseaza la predarea cardului. Cardul se folosește exclusiv în seara evenimentului si se ridica de la intrarea in club, in zona de acces.
*Persoanele cu rezervare au prioritate la accesul in club (skip the line).

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?