Suburbia11 Party Bus merge la Winterfest 2022

Imagini

Informații

Data: 18 - 20 Februarie 2022
Telefon Informații: 0749401031
Locul: Poiana Brașov, Ploiesti, Romania

Descriere

Nu știm dacă ați auzit, dar prima ediție de Suburbia11 Party Bus în care am petrecut spre, înspre și în Vama Veche împreună cu prieteni vechi și noi a fost una despre care s-a povestit multă vreme! :)

Refacem aventura, de data asta v-am pregătit o ediție de iarnă, un weekend complet cu de toate: party pe drum dus-întors, cazare, ski, festival și bineînțeles, concert!

Mergem la Winterfest 2022, cel mai fain festival de iarnă de la noi, care are loc în 2022 în Poiana Brașov. Plecăm din Sibiu vineri dimineața, petrecem și jamm-uim pe drum până acolo, ne distrăm una bună și venim înapoi duminică după-masa.

Mai multe despre festival, aici:
facebook.com/events/482643372864831

Tot acest serviciu all-inclusive pentru voi, familia din Suburbie, va avea un preț special: 400 de lei pentru un weekend complet care cuprinde:
- drum dus-întors Sibiu - Poiana Brașov cu Suburbia11 Party Bus (dacă te putem lua de pe traseu dă-ne un semn și facem o oprire)
- 2 nopți de cazare la pensiune
- abonament full-pass la festival

Avem ocazia să ne cunoaștem (sau să ne revedem), să petrecem împreună, nu doar la concert ci un weekend complet, în gașca noastră tot mai mare de prieteni! Party-Bus-ul e o experiență în sine, are o capacitate maximă de 52 de locuri, iar noi ne vom ocupa, ca de obicei, de bar, antren și decorațiuni.

Locurile se dau repede, pentru rezervări sau alte detalii scrie-ne mesaj privat sau dă-ne un semn la 0749401031.

See ya in 2022!:)

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?