Speak Floyd

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Aprilie 2019, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Speak Floyd, votata anul trecut "" Best Tribute Band "" din Romania de catre Metalhead, reuseste sa recreeze atmosfera psihedelica si sa aminteasca publicului despre piese care au dominat topurile nu doar prin muzica ci si prin versurile filozofice.

Membrii trupei: DUDU ISABEL-vocals, SANDY DEAC- keyboards, vocals, acoustic & electric guitars, KOVACS ""Kovi"" LASZLO - electric & acoustic guitars, RAZVAN ROTIS- drums & percussion, TUDOR POP- bass, EDI RAITA - keyboards,vocals, GENTIANA -lead & backing vocals, LAZAR RUDY - saxophone, se adreseaza iubitorilor de rock progresiv de cea mai buna calitate dar si celor care descopera abia acum misterul Pink Floyd.

Membrii trupei incearca sa reproduca intocmai muzica albumelor originale Pink Floyd,propunand variantele originale,nu cele din concertele lor cu cateva mici exceptii.

Anul 2018 a fost cel in care totii fanii Pink Floyd au sarbatorit 45 de ani de la lansarea capodoperei The Dark Side of the Moon, piatra filosofala care a schimbat profund muzica contemporana si cultura pop.

De aceea,,Speak Floyd ofera tributul lor genialului album The Dark Side of the Moon printr-un concert extraordinar de sunet si lumina in data de 6 aprilie 2019 la Rockstadt.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid.

Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti in baza biletului valid.

Biletele se gasesc la locatie si in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?