Rizolation Remote Tour

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 Mai 2020, 21:00 Vineri

Descriere

Primul turneu 'remote set' din România!℗

În ultimii doi ani în care a avut peste 200 de gig-uri, cu peste 24 single-uri și 11 remixuri într-un an, Andre Rizo a fost desemnat ''Cel mai bun Dj din Romania in 2019" și s-a clasat în Top 20 Tech House Beatport Worldwide alături de nume precum Solardo, Martin Ikin, Nic Fanciulli, Tube & Berger și alții, iar stilul groovy al lui Andre a cucerit peste 1,5 milioane de ascultători pe Spotify în 2019.

În contextul actual de izolare socială din cauza virusului COVID 19, avem un manifest prin care dorim sa unim prin muzică publicul aflat in carantină.

Este un eveniment menit sa ne ajute sa înfruntăm tot ceea ce se intamplă acum în țară și totodată să sprijine milioanele de oameni a caror supravețuire depinde de asistența umanitară.

Sprijinul va include donatii prin SMS: mesajul IMPREUNA la 8826 pentru 2 euro, donație unică, doar pe teritoriul României - campanie inițiată de ONG-ul Daruieste Viata 

Aceasta transmisie live respectă toate regulile de prevenție recomandate de autorități într-un mediu securizat și responsabil.
Informați-vă doar din surse oficiale. Respectați recomandările autorităților competente!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?