Reggae party with DJ Naty Ned Selekta // Do The Reggae Romania

Imagini

Informații

Data: 8 Octombrie 2022, 19:00 Sâmbătă
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Reggae party with DJ Naty Ned Selekta // Do The Reggae Romania
Începutul evenimentului:8 Octombrie 2022, 19:00

Descriere

Bless Up family! După o perioadă lungă în care ne-a lipsit vibe-ul vostru suntem bucuroși să vă invităm la o sărbătoare specială : 10 ani de Do The Reggae Romania.
Galeria de artă Ora0 îl aduce pe DJ Natty Ned Selekta la Brașov pentru o seară cu totul și cu totul specială!
Natty Ned v-a pregătit o selecție superbă ce cuprinde piese noi și vechi de reggae, dub, ska, balkan și jungle care vă vor redeschide apetitul de dans și distracție.
Data: 8.10.2022
Ora: 19.00
Support artist: 20 lei
***ATENȚIE: Locuri limitate!!!***
Despre Natty Ned - Do The Reggae Romania
Natty Ned vine din Sibiu și este unul dintre cei mai activi selectori de pe la noi, acesta susținând evenimente de-a lungul ţării dar și la nivel internațional. In 2012 pune bazele platformei “Do The Reggae”, menita sa transmita mai departe mesajul muzicii reggae dar si pentru a sustine miscarea reggae/dub de la noi din tara si nu numai. Tot in acelasi an incepe si o serie de petreceri în Bohemian Flow din Sibiu, sub numele de ''Do The Reggae''.
Urmează multe alte petreceri Reggae în praşe precum : Alba Iulia, Cluj, Braşov, Rm. Vâlcea, Chişinău, Bacău, Rădăuţi,Timişoara, Bucureşti etc reuşind să ajungă în oraşe în care muzica reggae până atunci era pe cale de dispariţie.
Se declară pasionat de reggae, dub, dancehall, ragga jungle, psydub etc. A împărțit scena cu artiști precum Daddy Freddy (UK), Benny Page (UK, Micah Shemaiah (Jamaica), Yaadcore (Jamaica), Hornsman Coyote (Serbia), Prince Sol (Serbia),Gregory G Ras (Ungaria), Rea Tas (Croația), Mr Skavillage (Italia), Mighty Boogie, Subcarpati, Argatu, El Negro, Kaya Foundation, Irie Warriors sau Johnny King.
A pus muzica la festivale precum Green Island, One Love, Reggae Pon Di Hills, Revolution, Ring The Alarm, Exit Festival (Serbia), Waha, MOX, Airfield, Blaj Alive, Murmur, Colibitza Bike Fest, etc.
In 2015 susţine un mic turneu în Balcani şi pune muzică în Serbia (Novi Sad, Smederevo) şi Albania (Tirana).
An de an evoluează constant punând multă pasiune și dragoste în misiunea sa : aceea de împărtăși vibrațiile pozitive și mesajul revoluționar, specific muzicii reggae.

https://www.facebook.com/groups/765818506954024
https://www.facebook.com/pages/Do-the-Reggae/432765663428818
Vă așteptăm la petrecere!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?