Rednex + The Sound of 90s

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 10 Mai 2019 Vineri

Descriere

Vino in 10 mai la Kruhnen Musik Halle din Brasov sa dansezi pe "Cotton Eye Joe" sau "Old Pop In An Oak" la cea mai mare petrecere "The Sound of 90s" !

Rednex este una dintre trupele care au rezistat in top-urile muzicale mai mult de 15 ani si au vandut mai mult de 10 milioane de discuri in toata lumea.

Proiectul Rednex s-a nascut din joaca, in 1992, dar e explodat in 1994 o data cu lansarea hit-ului Cotton Eye Joe. Acesta a ajuns imediat in top-urile a 15 tari la acel moment iar astazi inca este in playlistul petrecerilor si a propulsat trupa in turnee repetate in toata lumea.

Urmatoarele piese lansate au de asemenea de succes, cu 4 milioane de discuri single vandute si au facut ca Rednex sa ramana in top-urile din Germania 25 de saptamani, mai mult decat oricare alt artist in ultimii 30 de ani, cu piese ca "Wish You Were Here" sau "Spirit Of The Hawk".
Avand o muzica aparte, au devenit populari si in alte canale media cum ar fi productii la Hollywood sau reclame TV, toate in ultimii 5 ani.

In 2018, Rednex a sustinut 74 de concerte pe doua continente iar in 2019 sunt planificate turnee in Japonia, China si America.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid.
Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Bilete online:
https://www.iabilet.ro/bilete-concert-rednex-la-kruhnen-musik-halle-40005/

Bilete se pot achizitiona de la Rockstadt si online de pe iabilet.ro ( *in limita stocului disponibil )
40 de lei - primele 150 de bilete
55 de lei - primele 250 de bilete
70 de lei - ultimele bilete

Biletul de intrare la concert nu asigura si loc la masa ci doar accesul la concert!
Locul la masa se face pe baza de rezervare la Club Rockstadt, care presupune plata unei consumatii de 50 lei / loc masa pe care o folositi in seara evenimentului

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?