Petrecere Dragobete

Imagini

Informații

Data: 24 Februarie 2024, 22:00 Sâmbătă
Locul:Braşov, Lux Divina - Centru de Evenimente

Descriere

Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani.
Cu ocazia zilei de Dragobete, Event Taj Mahal vine in intampinarea dumneavostra cu un concert live unde vor fi prezenti Costel Biju si Nikolas Olandezu, locatia Lux Divina -Brasov

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani.

La intrarea in locatie va fi solicitat un act de identitate.

Persoanele care doresc sa rezerve o masa, sunt rugate sa apeleze numarul de telefon afisat pe bilet.

Tarifele fiind urmatoarele:
PLATINIUM - 3000 lei (zona VIP / mese de 8-12 persoane)
GOLD - 1500 lei
SILVER - 500 LEI
Tarifele reprezinta consumatia minima obligatorie

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?