Omnium Gatherum

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Octombrie 2019, 18:00 Duminică

Descriere

BLACK HARBOR ENTERTAINMENT împreună cu ROCKSTADT prezintă: OMNIUM GATHERUM "The Burning Cold Continues ... Tour 2019" impreuna cu HEIDRA și L.O.S.T. ca invitati.

Biletele se gasesc online si in in reteaua iabilet.to, la locatie in scurt timp si la intrare in seara evenimentului in limita disponibilitatilor.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.
Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

OMNIUM GATHERUM [Finlanda] [Adult Oriented Death Metal]
Unele trupe par să exploateze puterea magiei încă de la început. Omnium Gatherum sunt o astfel de trupa dar abia încep să recunoască dimensiunea puterii lor. Este timpul să experimentați The Burning Cold.
Omnium Gatherum sa format în 1996 și a ieșit in evidenta intr-o scenă metalică europeană vibrantă, cu o serie de demo-uri apreciate. Cu un sunet care a amestecat brutalitatea scandinavă a death metal-ului cu multa melodie și armonie, albumul de debut al trupei, Spirits & August Light, a fost lansat în 2003 prin casa de discuri britanică Rage Of Achilles și a primit recenzii pozitive numeroase întreaga Europă. Finlandezii au continuat drumul in urmatorii ani, lansand o serie de albume care au explorat in continuare lumea unica compozitionala a lui Markus Vanhala.
Începând cu anul 2004 si pana in 2013, Omnium Gatherum a câștigat inertie și legiuni de noi fani, cu fiecare pas creativ și fiecare campanie succesivă de concerte. Aceasta trupa a fost construită în mod clar pentru o călătorie lungă.
"Oamenii au venit și au trecut de-a lungul anilor și eu sunt singurul" gangsta original ", dar ideea principală este în continuare aceeași," explică chitaristul și compozitorul Markus Vanhala. "Am fost mereu orientat catre combinatia de melodie cu voci foarte agresive dar nu suntem prea ciudați sau prea agresivi. Este un echilibru haotic între iubire și ură, melodie și agresiune, în care melodiile întâlnesc monstrul cu prăjituri".
În 2015, Omnium Gatherum a lansat cel de-al șaptelea album Gray Heavens prin intermediul Lifeforce Records: atât cea mai mare înregistrare până în prezent cât și cea mai indrazneată expansiune a sunetului trupei. De la lansare, albumul i-a propulsat pe Vanhala si colegii sai - Joonas Koto (chitara), Jukka Pelkonen (vocal), Erkki Silvennoinen (bass) si Aapo Koivisto (claviaturi) - in intreaga lume, cu spectacole in Europa, Asia si Nord America și cu foarte multe concerte in care au impartit scena cu alte trupe faimoase.

HEIDRA [Danemarca] [Epic Power/Black/Folk Metal]
Heidra sunt o trupă de metal din Copenhaga, care canta un amestec de metal melodic, black și power cu subtilități tematice folclorice, coruri puternice și growluri brutale. Heidra are o experienta mare în scena de folclor / metal din Danemarca, cu o bază de fani stabilită și în continuă creștere și o istorie bogată.
The Blackening Tide este noul album al Heidra și succede primului album a trupei, Full Waiting din 2014.
The Blackening Tide este un album conceptual care continuă povestea epică ce a început cu Awaiting Dawn și construind amprenta muzicala cu armonii de chitară, pasaje orchestrale, voci growl amestecate cu cleanuri puternice și cu riffuri de metal zdrobitoare.
Albumul a fost înregistrat, mixat și masterizat de Marco Mastrobuono la Kick Recording Studio din Roma în 2017.

L.O.S.T. [Romania] [Melodic Death Metal]
Formația L.O.S.T a luat ființă în martie 2004, după una din repetițiile formației Abigail în care activau în acel moment 3 dintre membri (Vlad, Dragoș, George). După scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alătură trupei. Având membri cu o experiență îndelungată în scena românească, de peste 25 de ani, ce a cuprins, printre altele, numeroase premii la festivaluri, apariții radio-tv precum și 4 albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae și Warganism, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reușite și cu un nucleu de fani devotați în continuă creștere.
Prima sesiune de înregistrări a cuprins un total de 5 piese, care au fost editate de Meta4 Productions pe un MCD intitulat “Last Breath” lansat oficial pe data de 4 martie 2005, si distribuit in toata reteaua natională de magazine.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?