NOMADE Presents Live Dj Sets - Mari Martello, Khenya and Blanka

Imagini

Informații

Data: 24 Februarie 2024, 20:00 Sâmbătă
Locul:Braşov, K2 ALPIN

Descriere

NOMADE aduce la K2 Alpin din Poiana Brașov o noapte deosebită sub semnul "Girls Power".
Pe 24 Februarie, veți avea ocazia să vă bucurați de prestațiile extraordinare ale unor femei talentate din lumea muzicii electronice: Mari Martello, Khenya și Blanka. Această seară se anunță a fi o celebrare a puterii și creativității feminine, cu selecții muzicale rafinate, energie vibrantă și atmosferă incitantă.
K2 Alpin va fi locul unde Girls Power se va manifesta într-un mod unic, aducând împreună talente remarcabile într-un spectacol memorabil. Nu ratați această oportunitate de a sărbători și aprecia puterea și influența femeilor în lumea muzicii electronice.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?