Isteria "From 80's to 2000"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 7 Martie 2020, 21:00 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 25 Ianuarie 2020, 21:00 Sâmbătă
  • 7 Decembrie 2019, 21:00 Sâmbătă

Descriere

În ultima vreme bubuie nostalgia-n noi după muzica pop de acum câțiva ani. Anii 2020 nu sunt la fel cu anii 2010, nici măcar cu anii 2000, ca să nu mai vorbim de anii ’90. Genurile care erau în heavy rotation pe-atunci erau pop-ul (schlager, europop și balade, pe care ai tăi îl numesc și azi „muzică ușoară") și rock-ul. De pe afară, au venit cei de la The Prodigy și wow- au ajuns să reprezinte energia unei întregi generații!
Noi facem un party care să scoată la suprafață micro petrecerile pe care le organizai tu în apartament atunci când plecau ai tăi de acasă…doar că o facem, știți voi, cu multă gălăgie!
Aviz fetelor care încearcă să supraviețuiască petrecerilor nepotrivite cu ocazia următoarei zile (de 8 Martie). Nu e nevoie să vă distrați în mod organizat alături de colegele de la birou sau alături de tipele neieșite din casă de-un deceniu- veniți aici (promitem că o să avem și Backstreet Boys)

Bilete se pot achizitiona in format fizic de la Club Rockstadt sau de la Kruhnen Musik Halle in seara evenimentului!
Biletul de intrare nu asigura si loc la masa ci doar accesul la eveniment!
Locul la masa se face pe baza de rezervare ( la Club Rockstadt), care presupune plata unei consumatii de 50 lei / loc masa pe care o folositi in seara evenimentului

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?