HAPPY NEW YEAR 2022

Imagini

Informații

Data: 31 Decembrie 2021, 21:00 Vineri

Descriere

Haideți să trecem împreună, cu speranță, în Noul An.

Invitați: Dj Sabiutza si Bad and Boujee

Cei care au mai fost la noi, cu siguranță au dat de invitații noștri.
Bad and Boujee a oferit publicului show-uri pe care nu le vor uita prea curând. Aici s-au auzit cele mai tari hituri din trap, hiphop, dancehall, rnb și nu numai! Responsabili cu gălăgia sunt Dj Lexi și Dj Oldskull.
Cât despre serile absolut ISTERICE alături de Dj Sabiutza, toată lumea știe că s-a dansat, s-a cântat, dar cel mai important e că toată lumea s-a simțit bine. Back to the roost! Dj Săbiutză o să ne trimită înapoi la anii '80- 2000.
Nu e ușor să-i faci pe oamenii din fața scenei să se detașeze total de problemele pe care le au în viața de zi cu zi, dar invitații noștri reușesc să strângă în fața scenei oameni de toate vârstele, cu gusturi diferite, din tot felul de medii și reușește să-i unească pentru un singur scop: muzica.

• Punem la vânzare 450 de bilete.

Bilete
bilet la intrare: 100 lei
+ la care se adaugă un preț de 70 lei bani -  consumabili exclusiv in cadrul acestui eveniment.

și
bilet la intrare: 100 lei
+ la care se adaugă un preț de 150 lei - consumabili exclusiv in cadrul acestui eveniment. PENTRU cei care vor să-și asigure un loc la masa.
Pentru a putea beneficia de banii consumabili va trebui să intrați în posesia unui card iar pentru emiterea acestuia se va percepe o garantie de 10 lei.
Biletele se vând la Rockstadt. Vă recomandăm să le achiziționați din timp pentru că locurile sunt limitate.
• Accesul se va face în conformitate cu normele în vigoare.
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.
Vă așteptăm la petrecere!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?