Brașov Allstars

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 14 Iunie 2019, 22:00 Vineri
Locul:Braşov, Visssual

Descriere

Continuăm seria de party-uri cu artiști din Brașov care au umplut de-a lungul timpului cluburile, beciurile sau halele industriale din oraș cu muzică și oameni dornici să petreacă.

Brasov Allstars #2 îi aduce la pupitru pe Robi / Ma’man / Ion / TCI

Maman Romero care s-a împiedicat de butoane prin 2006, începând cariera de dj cu stiluri mai potrivite vremurilor de atunci precum breakbeat și dnb. În zilele de azi are propriul studio și aprofundează stiluri diferite precum tehno, house, dub și bineînțeles breakbeat si dnb.
în drumul lui s-a întâlnit cu TCI, care avea deja degetele prinse între corzile basului, alături de o trupă rock de prin 2010. De atunc muzica nu i-a mai dat pace, iar basul încă îi este prieten, pe stiluri diferite precum tehno, house, dub și multe altele.
Cei doi au împărțit pupitrul de nenumarate ori și s-a dovedit că stilurile lor se îmbină bine.
Ion Ion a făcut cunostintă cu platanele prin 2011 când hip-hop-ul avea de gând să îi facă poftele muzicale. Perioada de tranziție de la hip-hop, dub, dnb până în zilele de azi la house, minimal, tehno. Prin 2014 împarte pupitrul cu Roby, care avea un istoric muzical divers, alternând între stiluri ca hip-hop, house, uk garage. De atunci cei doi se completează la pupitru.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?