Banda 4

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Iunie 2019, 22:00 Vineri
Locul:Braşov, Visssual
Evenimentele trecute
  • 18 Mai 2019, 22:00 Sâmbătă

Descriere

Ediție Banda4 de iunie 

Pentru aceste episod va propunem producători de muzică din RO, care știu atât să pună, cât și să compună muzica ce te ține până dimineață.

Lumieux
Răzvan a început de mic să producă și a ajuns să lanseze sub labeluri ca Dissonant, Purple Inc. Trapped London. Posibil să îl știi din cluburi ca Midi sau Guesthouse sau de la festivalurile de gen (SW, Waha), dar și mai posibil să îi fi auzit producțiile în seturile multor DJ.

Costin Rp
Costin a crescut mult într-un timp record, iar materialele pe care le-a scos la Pleasure Zone, Pressure Traxx confirmă asta. Dacă îl prinzi sau nu prin țară e una, dar sigur piesele lui au ajuns la ține într-un fel sau altul.

Brad
Călătoria muzicală a lui Marian începută acum mult timp continuă simultan pe mai multe drumuri ce se intersectează adeseori. A explorat multă vreme muzica techno, apoi s-a imersat în lumea muzicii psihedelice revenind apoi la o cale care să nu excludă nici o alta - are mai multe proiecte pe care le crește cu drag pentru cei aflați la capătul celălalt al boxelor.

Bilete online [20 lei] - https://www.bilete.ro/banda-4/banda-4-lumieux-costin-rp-brad-21-iun-2019

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?