Alexu and The Voices Inside

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 12 Iulie 2019, 21:00 Vineri

Descriere

Vineri, 12 iulie 2019, te asteptam pe terasa Rockstadt la un concert electro-acustic cu Alexu and The Voices Inside. Intrarea este libera !

Alexu hotărăște să își pună gândurile în sunete și în pedalele de loop, inspirat de artiști precum Damien Rice și Matt Corby. Vocile suprapuse pe loop sunt cele ce vor contura proiectul muzical Alexu and The Voices Inside.

Proiectul The Voices Inside a pornit din dorința de a crea muzică sinceră, fără scopul de a atinge masele de oameni, ci doar de a aprinde scânteia și a încuraja ascultătorii să își asculte mai des vocea interioară care îi îndeamnă să își urmeze visurile. În felul acesta, Alexu a ajuns să lanseze două EP-uri, „23 Minutes of Fame” și „Luminescence”, într-un singur an.

Anul 2019 începe cu lansarea videoclipului Everlearn în premieră la Radio Guerrilla și Music Channel Romania, unde debutează în topurile Indie Charts.

În recitalul live, emoția și pasiunea sunt cele care predomină, reușind să dureze puțin mai mult cu ajutorul pedalei de Loop. Astfel, mesajul pieselor ajunge direct către public prin armoniile create și beat-urile simple de chitară.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?