Amore all’Opera - Online

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 8 Mai 2021, 18:30 Sâmbătă

Descriere

Sâmbătă, 8 mai 2021, de la ora 18.30, vă invităm la Gala de operă "Amore all’Opera", ce va putea fi urmărită, LIVE, pe canalul oficial de YouTube al Operei Brașov, precum și pe pagina de Facebook. Soliștii Operei Brașov, împreună cu Orchestra noastră, au pregătit un program muzical de excepție, ce cuprinde pagini din marea literatură lirică universală. Veți putea audia arii și duete memorabile din operele "Răpirea din serai" și "Nunta lui Figaro" de W.A. Mozart, "La Bohème" și "La Rondine" de G. Puccini, "Il Trovatore" de G. Verdi, "Lʼitaliana in Algeri" de G. Rossini, "Pescuitorii de perle" și "Carmen" de G. Bizet, "Faust" de Ch. Gounod, "Lakmé" de L. Delibes, "Rusalka" de A. Dvořák sau tulburătorul sextet din "Lucia di Lammermoor" de G. Donizetti.

Pe scena Operei Brașov, vor evolua soliștii: Aurelia Florian, Adrian Mărcan, Carmen Topciu, Alexandru Aghenie, Anda Pop, Mihai Irimia, Maria Catrina, Marian Rește, Valentina Mărgăraș, Dan Popescu, Mădălina Bourceanu, Sonia Hazarian. Ei vor fi acompaniați de Orchestra Operei Brașov, condusă de maestrul Mircea Holiartoc. Coordonator spectacol: Valentina Mărgăraș. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.

Spectacolul va fi transmis, online, în direct, pe pagina de Facebook a Operei Brașov și pe canalul oficial de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=90qoctn-tIE și va putea fi vizionat gratuit!


Evenimente desfăşurate cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?