Filmul "ABBA: Filmul - Pentru fanii adevărați"

Imagini

Informații

Data: 15 - 19 Septembrie 2023
Program:

Descriere

ABBA: The Movie - Fan Event
(2023)ABBA: Filmul - Pentru fanii adevărați

Regia
Lasse Hallström
Cu
Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Bjorn Ulvaeus, Agnetha Fältskog

Gen film
Documentar

Muzică

Trăiți “distracția vieții voastre”! ABBA: Filmul intră în pași de dans în cinematografe, pentru un eveniment special de două zile, dedicat fanilor adevărați!

Filmat de Lasse Hallström în timpul turneului de mare succes din Australia, filmul proaspăt remasterizat vă va duce într-o călătorie înpoi în timp, în anii 1970, când muzica disco domnea, iar ABBA era rege. Incluzând filmări în culise, redând integral unele dintre cele mai mari hituri ale ABBA, precum „Dancing Queen”, „SOS”, „Name Of The Game” și „Waterloo”, filmul oferă o privire distinctă asupra trupei de mare succes, aflată pe culmea popularității lor.

Filmul redă o poveste în stil mocumentar, a unui DJ de radio country care încearcă să obțină un interviu cu trupa. Pe măsură ce termenele limită se apropie, observăm un amestec de întâmplări și greșeli din partea tânărului DJ care are sarcina de a obține râvnitul interviu, în timp ce garda de corp a trupei ABBA face tot posibilul pentru a împiedica acest lucru.

Acest eveniment pentru adevărații fani include cadre exclusive: perspectiva creatorilor concertului fenomenal ABBA: Voyage din Londra, o vizită la Muzeul ABBA din Stockholm, videoclipuri pentru karaoke cu versuri din cântece de succes și imagini extrem de rare dn culisele turneului din 1977.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?