Caravana Cinematografică LifeCall

Imagini

Informații

Data: 5 Octombrie 2022, 19:00 Miercuri

Descriere

Invită-ți familia și prietenii la un eveniment extraordinar– în prezența regizoarei Ligia Ciornei, a actorilor din film și a altor invitați surpriză.
Vino să vizionezi un film premiat în Statele Unite ale Americii - filmul de debut al regizoarei LIGIA CIORNEI – ”CLOUDS OF CERNOBÎL – Anul pierdut 1986”.
Filmul se bazează pe o întâmplare reală și descrie lupta unei mame de a păstra cea de-a treia sarcină sub presiunea exercitată de familie, explozia de la Cernobîl și a decretului cu numărul 770 dat de Nicolae Ceaușescu împotriva avortului.
Accesul la eveniment se face în baza unei DONAȚII de 25 lei.
TIKETUL - DONAȚIE se găsește pe eventim.ro/ iabilet.ro sau la magazinele FLANCO și DIVERTA
După film, te invităm la un DIALOG DESCHIS pe marginea temelor expuse în film – familie, comunism, violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate – subiecte mai actuale ca niciodată

La acest dialog vor fi prezenți – reprezentanții Life Call, regizoarea Ligia Ciornei și o parte din actorii filmului, dar și invitați speciali, precum psihologi, istorici, medici, profesori și preoți.
Astfel, îți clarifici ce este o criză de sarcină și cum poți, la modul real, să sprijini pe cineva.
Faci o fapta bună și susții Viața! Valoarea biletului este o donație pentru a susține proiectele LifeCall și, implicit, fiecare femeie însărcinată aflată în criză de sarcină și pruncul ei, pe care asociația LifeCall îi are și îi va avea în grijă.

Dacă inima ta bate este pentru că o mamă a ales să te nască. Și TU poți sprijini mamele să-și aducă în siguranță pe lume copilașii, ca inimile lor să continue să bată și ei să își împlinească menirea pentru care sunt trimiși pe pământ.

Caravana Cinematografică LifeCall este un prilej de networking, de conectare și de dialog, un moment de descoperire a unor oameni care susțin Viața , dar și o ocazie de a te alătura comunității LifeCall.
PROGRAM:
Primirea spectatorilor în sala de film
Scurt cuvânt de început (5 min)
Vizionarea filmului CLOUDS OF CERNOBÎL (1h 30 min)
Dialog deschis cu protagoniștii filmului, LifeCall și invitații (1h)
Caravana Cinematografică LifeCall se va desfășura în 24 de orașe din România, în perioada 5 octombrie - 14 decembrie.
Dacă nu ne prinzi în Brașov, te invităm în următoarele orașe:
Tîrgu Mures,
Sibiu,
București,
Rădăuți,
Suceava,
Vaslui,
Iași,
Bacău,
Piatra Neamț,
Timișoara,
Arad,
Oradea,
Cluj,
Satu Mare,
Ploiești,
Pitești,
Buzău,
Tulcea,
Galați,
Constanța,
Târgu Jiu,
Craiova,
Târgoviște.
Urmărește evenimentele pe pagina de Facebook LifeCall sau pe 
Parteneri:
Centrul Cultural Reduta, Weiss Little Palace, ASCOR Brasov, Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta
Parteneri media:
Radio Romania Regional, Radio România Brașov FM
 
Despre LifeCall
LifeCall este o organizație non-profit cu misiunea de a derula programe educaționale de prevenție a crizei de sarcină atât către tineri cât și către adulți și de a oferi consiliere de înaltă calitate și ajutor susținut și concret femeilor însărcinate care se găsesc în criză de sarcină pentru o alegere liberă a vieții pentru pruncul lor.
LifeCall desfășoară pentru tineri și activități educaționale care invită la informare și dialog pentru ca ei să nu se regăsească niciodată într-o situație de criză de sarcină, sau dacă cunosc pe cineva care poate ajunge în aceasta situatie să știe cum să intervină cu un sprijin concret.

 Vino și TU în comunitatea LifeCall!
Dă un sens vieții tale! Susține viața!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?