Târg de cadouri in Galerie

Imagini

Informații

Data: 2 - 4 Decembrie 2022
Evenimentele trecute
  • 11 - 12 Decembrie 2021

Descriere

Galeria Ora0 își deschide porțile pe 2, 3 si 4 decembrie pentru mult așteptatul târg de cadouri, unde vă vor întâmpina designeri și artizani locali cu produse unicat sau în ediție limitată.
Pe măsură ce ei se vor înscrie că participanți, vă vom încânta cu fotografii care de care mai atrăgătoare ale produselor lor. Așadar, stați pe aproape, și dacă aveți prieteni care au început business-uri noi și vor să devină cunoscuți, spuneți-le despre târgul nostru. Sigur vă vor mulțumi!
Program:
Vineri: 16-00-20:00
Sambata: 11-19:00
Duminica: 11:00-16:00
* Intrarea la târg este gratuită!
**Taxa de participare pentru un expozant este de 300 ron pentru toate zilele (include loc de expunere, promovare, coffee-breaks)

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?